Unity+Blender'da giriş için 3D oyun önerisi

SoruyomArada88

Attopat
Daha fazla  
3D bir oyun yapmak istiyorum, oyunu da itch. IO'da yayımlamak istiyorum. Bana ufak ufak fikir verir misiniz? Hiç fikir bulamıyorum.

2D oyun yapmak pek hoşuma gitmiyor o yüzden olmadı.
Daha önceden 3D tecrüben yoksa 2D tecrübesi işini kolaylaştırırdı. Hiçbir oyun yapma tecrüben yoksa 3D ilk başta sıkıp zorlayabilir sizi.

Daha önceden 3D tecrüben yoksa 2D tecrübesi işini kolaylaştırırdı. Hiçbir oyun yapma tecrüben yoksa 3D ilk başta sıkıp zorlayabilir sizi.
Aynen öyle. Şunu yapabilirsin ama üstten bakmalı bi araba sürme oyunu yapıp bunu bitirince aynı oyunu yavaş yavaş 3d şekline dönüştürebilirsin.. Hem öğrenir hem pekiştirirsin..

Bence 2D oyun yapıp basit bile olsa kendini geliştirmeni öneririm. Daha sonra 3D yap bence.

Aynen öyle. Şunu yapabilirsin ama üstten bakmalı bir araba sürme oyunu yapıp bunu bitirince aynı oyunu yavaş yavaş 3D şekline dönüştürebilirsin. Hem öğrenir hem pekiştirirsin.

Aslında her ikisinden de biraz tecrubem var hatta 2D için construck 3 motoru var ama 3D bana daha kolay geliyor.

Aslında her ikisinden de biraz tecrubem var hatta 2D için construck 3 motoru var ama 3D bana daha kolay geliyor.
Sizi zorlamıyorsa o konuda bize birşey demek düşmez hocam. Parkur oyunu vb. tarzda oyunlar yapmak sizi daha fazla geliştirir.

P

Sizi zorlamıyorsa o konuda bize bir şey demek düşmez hocam. Parkur oyunu vb. tarzda oyunlar yapmak sizi daha fazla geliştirir.

Parkur falan sizce ne tarz olursa ilgi çeker CS'dekiler gibi mi yoksa Fortnite gibi vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…