V vanloalpp Centipat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 61 17 Haziran 2021 #11 Ömerrrrrr dedi: Projenin bulunduğu dosya dizininde Türkçe karakter ya da boşluk olunca hata olabiliyor yani sadece proje adı değil de atıyorum kullanıcılar/Ömer/Agent run diye bir yerdeyse Ömer de sıkıntı yapabiliyo Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar var ondaki 'ı' karakteri sıkıntı çıkarır mı? RedLife0 dedi: Kopyasını oluşturun kopya üzerinde deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Proje bozuldu ama yedek almıştım. Projenin yerinide değiştirdim olmuyor bıktım artık. Son düzenleme: 17 Haziran 2021
Ömerrrrrr dedi: Projenin bulunduğu dosya dizininde Türkçe karakter ya da boşluk olunca hata olabiliyor yani sadece proje adı değil de atıyorum kullanıcılar/Ömer/Agent run diye bir yerdeyse Ömer de sıkıntı yapabiliyo Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar var ondaki 'ı' karakteri sıkıntı çıkarır mı? RedLife0 dedi: Kopyasını oluşturun kopya üzerinde deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Proje bozuldu ama yedek almıştım. Projenin yerinide değiştirdim olmuyor bıktım artık.
Ömerrrrrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.259 Makaleler 3 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #12 vanloalpp dedi: Kullanıcılar var ondaki 'ı' karakteri sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkardığı oluyor. Jdk ve sdk unitynin kendi önerdiği yere mi kurulu?
vanloalpp dedi: Kullanıcılar var ondaki 'ı' karakteri sıkıntı çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Çıkardığı oluyor. Jdk ve sdk unitynin kendi önerdiği yere mi kurulu?
V vanloalpp Centipat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 61 17 Haziran 2021 #13 Ömerrrrrr dedi: Çıkardığı oluyor. Jdk ve sdk unitynin kendi önerdiği yere mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Evet, Gradle'nin eski sürümünü yükleyince çalıştı bu arada build alabildim konu çözüldü.
Ömerrrrrr dedi: Çıkardığı oluyor. Jdk ve sdk unitynin kendi önerdiği yere mi kurulu? Genişletmek için tıkla... Evet, Gradle'nin eski sürümünü yükleyince çalıştı bu arada build alabildim konu çözüldü.