CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Nisan 2024 #1 Unity'de yaptığım oyunu Android'e Build almaya çalıştığımda Build failure hatası alıyorum. 2 gündür çözemedim. Yardım edebilir misiniz?
Unity'de yaptığım oyunu Android'e Build almaya çalıştığımda Build failure hatası alıyorum. 2 gündür çözemedim. Yardım edebilir misiniz?
Kuzgun_81 Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 965 Çözümler 8 Yer İstanbul 27 Nisan 2024 #2 CanVolteX dedi: Unity'de yaptığım oyunu Android'e Build almaya çalıştığımda Build failure hatası alıyorum. 2 gündür çözemedim. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2180240 Genişletmek için tıkla... Hocam yazıda dediği gibi konsol üzerinden görüntülemeniz gerek bu sayede saha fazla bilgi sahibi olabiliriz. Artı 0 Eksi
CanVolteX dedi: Unity'de yaptığım oyunu Android'e Build almaya çalıştığımda Build failure hatası alıyorum. 2 gündür çözemedim. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2180240 Genişletmek için tıkla... Hocam yazıda dediği gibi konsol üzerinden görüntülemeniz gerek bu sayede saha fazla bilgi sahibi olabiliriz.
KS KS CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 27 Nisan 2024 #3 Kuzgun_81 dedi: Hocam yazıda dediği gibi konsol üzerinden görüntülemeniz gerek bu sayede saha fazla bilgi sahibi olabiliriz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kuzgun_81 dedi: Hocam yazıda dediği gibi konsol üzerinden görüntülemeniz gerek bu sayede saha fazla bilgi sahibi olabiliriz. Genişletmek için tıkla...