Arkadaşlar ilk oyunumu yaptım ancak Build etmek istiyorum Android için, hata verip duruyor. İlk başta Grand'le hatası verdi, bir sürü video izledim ancak çözülmedi. Sonra proje adımı değiştirdim, bu sefer farklı bir hata verdi. Konsolda ise bir sürü hata çıktı ancak oyunu Unity'de oynayabiliyorum rahat.
Dostum ne hikmetse senin için çıktıyı alacaktım Build ettim oldu ama sıkıntı olursa yazarım
Şu an telefona attım kurdum ancak yatay ekranda çalışıyorr nasıl dikey yapabilirim dikey sabit kalacak yan falan dönmesin
Dostum hallettim onu da bir şeyi merak ediyorum ben oyunuma fazladan karakter eklemek istiyorum şu an tek karakter var karakter seçim ekranında sıkıntı yok ancak bunları oyuna nasıl entegre edeceğim mesela 1. karakterle oynamak istemiyorum 2.karakteri para ile alıp ya da video izleyerek alacağım karakteri onla oynayacagım
Dostum hallettim onu da bir şeyi merak ediyorum ben oyunuma fazladan karakter eklemek istiyorum şu an tek karakter var karakter seçim ekranında sıkıntı yok ancak bunları oyuna nasıl entegre edeceğim mesela 1. karakterle oynamak istemiyorum 2.karakteri para ile alıp ya da video izleyerek alacağım karakteri onla oynayacagım
Eğer ki karakter seçim ekranı ayrı bir sahnede ise playerprefs(veri kaydı) bilmen gerekir çok basit bir şey 5 10 dakikada öğrenebilirsin. İlk karaktere 1 değerini verirsin ikinci karaktere de 2 değerini verirsin. Oyun başladığında Player objesinin içindeki Karakter meshini seçtiğin karakter meshi ile değiştirirsin. Fazla zor bir tarafı yok. Eğer skill sistemi varsa ve karaktere göre skiller(vb.. şeyler) değişiyorsa her karaktere ayrı prefab yapıp bir Spawn Point belirlersin. İlk baştaki playerprefs değerine göre de istediğin karakter prefabını orada spawnlarsın. Tabi bir çok yolu var ben sadece 2 tanesini söyledim. Aklına gelebilecek değişik yollardan da yapabilirsin. Sana kalmış.
Eğer ki karakter seçim ekranı ayrı bir sahnede ise playerprefs(veri kaydı) bilmen gerekir çok basit bir şey 5 10 dakikada öğrenebilirsin. İlk karaktere 1 değerini verirsin ikinci karaktere de 2 değerini verirsin. Oyun başladığında Player objesinin içindeki Karakter meshini seçtiğin karakter meshi ile değiştirirsin. Fazla zor bir tarafı yok. Eğer skill sistemi varsa ve karaktere göre skiller(vb. Şeyler) değişiyorsa her karaktere ayrı prefab yapıp bir Spawn Point belirlersin. İlk baştaki playerprefs değerine göre de istediğin karakter prefabını orada spawnlarsın. Tabi birçok yolu var ben sadece 2 tanesini söyledim. Aklına gelebilecek değişik yollardan da yapabilirsin. Sana kalmış.