Selam arkadaşlar, Unity'de küçük bir mobil oyun yapmıştım hazır assetler ile birlikte oyunu bitirdim sorunsuz çalışıyordu fakat build ederken ''gradle failed'' hatası veriyor.
Android Studio kurulu mu? SDK üzerinden hata almışsınız. Android SDK’lerin kurulu olup olmadığını kontrol edin. Android Studio ile birlikte kurabilirsiniz. Daha sonra Unity ayarlarında SDK yolu oluşacaktır
Android Studio kurulu mu? SDK üzerinden hata almışsınız. Android SDK'lerin kurulu olup olmadığını kontrol edin. Android Studio ile birlikte kurabilirsiniz. Daha sonra Unity ayarlarında SDK yolu oluşacaktır.
Hocam projenin bululduğu dizinde herhangi bir boşluk Türkçe karakter ya da başka bir özel karakter var mı? Sanki ben de proje adından dolayı böyle bir hata almıştım sonra düzgün bir şekilde yazınca düzelmişti. Bir deneyin isterseniz.
Hocam projenin bululduğu dizinde herhangi bir boşluk Türkçe karakter ya da başka bir özel karakter var mı? Sanki ben de proje adından dolayı böyle bir hata almıştım sonra düzgün bir şekilde yazınca düzelmişti. Bir deneyin isterseniz.