Merchury Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 125 8 Aralık 2020 #1 Bir kurs gördüm, 160 lira, puanı 4,8 ama oy kullanan sayısı az. Ortalama bir 3D Unity oyunu için iyi midir? Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı
Bir kurs gördüm, 160 lira, puanı 4,8 ama oy kullanan sayısı az. Ortalama bir 3D Unity oyunu için iyi midir? Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 8 Aralık 2020 #2 Merchury dedi: Bir kurs gördüm, 160 lira, puanı 4, 8 ama oy kullanan sayısı az. Ortalama bir 3D Unity oyunu için iyi midir? Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı Genişletmek için tıkla... 160tl vermek yerine indirimleri bekleyin. Alan sayısı az olunca indirim gelir büyük ihtimalle.
Merchury dedi: Bir kurs gördüm, 160 lira, puanı 4, 8 ama oy kullanan sayısı az. Ortalama bir 3D Unity oyunu için iyi midir? Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı Genişletmek için tıkla... 160tl vermek yerine indirimleri bekleyin. Alan sayısı az olunca indirim gelir büyük ihtimalle.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Aralık 2020 #3 Ben BTK akademi kullanıyorum. Bilgisayarım olmadığı için dersi yarıda bıraktım ama çok hoşuma gitti.
Merchury Picopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 125 8 Aralık 2020 #4 Roux dedi: Ben BTK akademi kullanıyorum. Bilgisayarım olmadığı için dersi yarıda bıraktım ama çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... BTK akademinin bu kadar detaylı olacağını sanmıyorum.
Roux dedi: Ben BTK akademi kullanıyorum. Bilgisayarım olmadığı için dersi yarıda bıraktım ama çok hoşuma gitti. Genişletmek için tıkla... BTK akademinin bu kadar detaylı olacağını sanmıyorum.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Aralık 2020 #5 Merchury dedi: BTK akademinin bu kadar detaylı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir , ilk defa kodlama dersine katıldım. Diğerleri ne kadar verimli bilmiyorum.
Merchury dedi: BTK akademinin bu kadar detaylı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir , ilk defa kodlama dersine katıldım. Diğerleri ne kadar verimli bilmiyorum.