K kaan_01 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 101 12 Ağustos 2021 #1 Merhabalar Unity'de yapılan çalışmayı C sürücündeki Unity klasörüne kaydetmek istediğimde. "Bu konuma kaydetme izniniz yok. İzin almak için yöneticiye başvurun." yazıyor. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Merhabalar Unity'de yapılan çalışmayı C sürücündeki Unity klasörüne kaydetmek istediğimde. "Bu konuma kaydetme izniniz yok. İzin almak için yöneticiye başvurun." yazıyor. Bu aşamada ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 12 Ağustos 2021 #2 Unity'yi yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyebilir misiniz?
K kaan_01 Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 101 12 Ağustos 2021 #3 BalikŞuşişi dedi: Unity'yi yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aslında denedim fakat yine aynı uyarıyı aldım :/
BalikŞuşişi dedi: Unity'yi yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aslında denedim fakat yine aynı uyarıyı aldım :/
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 12 Ağustos 2021 #4 kaan_01 dedi: Merhaba. Aslında denedim fakat yine aynı uyarıyı aldım :/ Genişletmek için tıkla... Peki Unity'yi farklı bir yere kurma şansınız var mı sıfırdan? Öyle deneyebilirsiniz belki. Mesela benim bilgisayarımda "C:\Program Files" içerisinde kurulu. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar yaptığım projelerde.
kaan_01 dedi: Merhaba. Aslında denedim fakat yine aynı uyarıyı aldım :/ Genişletmek için tıkla... Peki Unity'yi farklı bir yere kurma şansınız var mı sıfırdan? Öyle deneyebilirsiniz belki. Mesela benim bilgisayarımda "C:\Program Files" içerisinde kurulu. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı şu ana kadar yaptığım projelerde.