Çözüldü Unity "Can't add script" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

301517

Kilopat
Makaleler
4
Herkese selamlar,

Aşağıda ki hatayı neden aldığımı bana söyleyebilecek var mı?

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Not: Kodlamada hata yok en azından Unity bir hata bulamadı.
Aşağıdakiler kullandığım kodlar.
Not: Kodlamada hata yok en azından Unity bir hata bulamadı.
Aşağıdakiler kullandığım kodlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yabancı bir kaynaktan araştırdım. Aynı sorunu yaşayan bir kişi şu şekilde düzeltmiş:
WeaponSystem yazıyor ya. En sağda dişli bir çark var. Ona tıklayın ve sıfırlayı seçin. Birkaç kişi denemiş ve sorun çözülmüş.
Vaay bu sorunun çözümünü bilmiyorum ama oyun yaptığın için tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

Yabancı bir kaynaktan araştırdım. Aynı sorunu yaşayan bir kişi şu şekilde düzeltmiş:
WeaponSystem yazıyor ya. En sağda dişli bir çark var. Ona tıklayın ve sıfırlayı seçin. Birkaç kişi denemiş ve sorun çözülmüş.

Çözüm
Eğer ben böyle hatalarla karşılaşırsam genelde kodu koplayalar, kod dosyasını siler ve yeniden oluştururum. Sonradan kodu, yeni açtığım kod dosyasında kopyalarım ve tekrardan panele sürüklerim.

Deneyeeğim olursa yazarım.

Gerçekten oldu çok teşekkür ederim.

Gerçekten oldu çok teşekkür ederim.
Vaay bu sorunun çözümünü bilmiyorum ama oyun yaptığın için tebrik ederim başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…