Unity cilt, map design nasıl yapılır?

Furkan35kaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xpg 16 gb ram
R3 3300x
Longline sata 500gb ssd
Zoko 600w 80+
Asus rog strix 2060
Asus tuf b450m pro
Asus kasa
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar kendime özel bir map ve skinler yspmak istiyorum nasıl yapabilirim? Hangi uygulamayla yapabilirim. İlk hedefim bir araba oyunu yapmak. Temel bir araba yaptım. Hazır asset skinle. Daha çok dinamik eklemem lazım ama bir kaplama yapmayı direkt arabayı kendim yapmayı da istiyorum. Bir de diyelim binalad falan koyucaz ben bunları terrain üzerine aynı ayrı küpler koyarak mı şekillendireceğim yoksa ona uygun bir uygulama var mı?

Binaları küp olarak yapmak zorunda değilsin. İnternette ev, bina nesneleri bulup, projene dahil edebilirsin.

Diğer kısım ise 3D modelleme için Blender ile ilgili çok video var. Low poly araba modelleme dersleri falan bakabilirsin. Texture'ları da ayrı ayrı yapar, Unity3D'de dinamik eklersin ama temeli kapman lazım biraz.

Örneğin Texture assestlerini bir List'e ekleyip, o listenin index sırasına göre, arabanın Texture asset'ine atama yaparsın oyun içiden.

Zaten haxır asset kullanmak yerine kendim yapmayı öğrenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…