belalixeLL Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #1 Unity'de ilk kez oyun yapmak istedim. Flappy Bird yapacaktım ancak bu hatayı aldım. Bir YouTuber'dan baktım şu kodları yazdım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2022
Unity'de ilk kez oyun yapmak istedim. Flappy Bird yapacaktım ancak bu hatayı aldım. Bir YouTuber'dan baktım şu kodları yazdım. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm 4 4 433725 26 Kasım 2022 height diye bir değişken yok. Tanımlaman gerekiyor. int height = 10; gibi.
ny4rlk0 Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1.483 Çözümler 22 Yer AraAra Island 26 Kasım 2022 #2 İzlediğin Video'nun linkini paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabilirim. Hata diyor ki "height" değişkenini tanımıyorum, bilmiyorum. Artı 0 Eksi
İzlediğin Video'nun linkini paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabilirim. Hata diyor ki "height" değişkenini tanımıyorum, bilmiyorum.
4 433725 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.206 Çözümler 11 26 Kasım 2022 #3 height diye bir değişken yok. Tanımlaman gerekiyor. int height = 10; gibi. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS belalixeLL Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #4 ny4rlk0 dedi: İzlediğin Video'nun linkini paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabilirim. Hata diyor ki "height" değişkenini tanımıyorum, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunu biraz önce çözdüm. Video da C#:Panoya kopyala public float height; diye bir kod varmış ve ben bu kodu atlamışım. Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
ny4rlk0 dedi: İzlediğin Video'nun linkini paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabilirim. Hata diyor ki "height" değişkenini tanımıyorum, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunu biraz önce çözdüm. Video da C#:Panoya kopyala public float height; diye bir kod varmış ve ben bu kodu atlamışım. Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.