Eamus Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Yazdığım kodlar bunlar ve 2 saattir birkaç şeyi değiştirsemde Unity durmadan CS1002: Expected isimli bir hata veriyor yardım eder misiniz? Saatlerdir düzelmiyor. Kusura bakmayın kodu atamamışım ancak çözmeyi başardım esenlikler. Son düzenleme: 29 Ağustos 2023
Yazdığım kodlar bunlar ve 2 saattir birkaç şeyi değiştirsemde Unity durmadan CS1002: Expected isimli bir hata veriyor yardım eder misiniz? Saatlerdir düzelmiyor. Kusura bakmayın kodu atamamışım ancak çözmeyi başardım esenlikler.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.699 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 Ben kod göremiyorum.
Eamus Femtopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 SpeeQ dedi: Ben kod göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Atmayı unutmuşum da ben çözdüm yine de sağ ol.
SpeeQ dedi: Ben kod göremiyorum. Genişletmek için tıkla... Atmayı unutmuşum da ben çözdüm yine de sağ ol.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 Konuya sonradan giren arkadaşlar için: Hata noktalı virgül koyulmadığından meydana geliyor. Hangi satırda olduğu da yazar genellikle.
Konuya sonradan giren arkadaşlar için: Hata noktalı virgül koyulmadığından meydana geliyor. Hangi satırda olduğu da yazar genellikle.