zkanB Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Debug.log komudunu kullanamıyorum hata veriyor. Unity de konsola da hiçbir şey yazmıyor sebebi nedir?
Debug.log komudunu kullanamıyorum hata veriyor. Unity de konsola da hiçbir şey yazmıyor sebebi nedir?
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 zkanB dedi: Eki Görüntüle 2132162 Debug.log komudunu kullanamıyorum hata veriyor. Unity de konsola da hiçbir şey yazmıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kodu atar mısınız? Büyük ihtimalle debugın D sini büyük yazmamışsınız.
zkanB dedi: Eki Görüntüle 2132162 Debug.log komudunu kullanamıyorum hata veriyor. Unity de konsola da hiçbir şey yazmıyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Kodu atar mısınız? Büyük ihtimalle debugın D sini büyük yazmamışsınız.
zkanB Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Eren T. dedi: Kodu atar mısınız? Büyük ihtimalle Debug'ın D'sini büyük yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... F5 atmadığım için görmemişim her türlü denedim sürekli bir problem ya.
Eren T. dedi: Kodu atar mısınız? Büyük ihtimalle Debug'ın D'sini büyük yazmamışsınız. Genişletmek için tıkla... F5 atmadığım için görmemişim her türlü denedim sürekli bir problem ya.