Unity editör indirirken "Validating..." kısmında kalıyor

Unity Hub indirdim 2022.3.6f1 Editör versiyonunu indiriyorum ama bir türlü tamamlanmıyor "Validating..." diyor indirmeye başlamıyor. "Alta ekran görüntüsünü bırakıyorum"
Güvenlik duvarlarını iptal ettim, bilgisayarı kapatıp açtım, Unity'i yönetici olarak başlattım ama bu sorun bir türlü çözülmedi. Diğer sürümleri indireyim diyorum yine aynı işin içerisinden çıkamadım.
Ne yapmam gerekiyor? Hata da vermiyor, çoğu insanda failed hatası veriyormuş ama internette benim gibi sorunla karşılaşan görmedim.

Bendede Aynısı Oluyor Cevabını Bilen Varsa Yazabilirmi

Merhaba yapman gereken Unity huba gir ayarlar ve ıntallsa tıkla lokasyonlar aynı değilse lokasyonları aynı yapman gerek.

Bende de aynısı oluyor cevabını bilen varsa yazabilir miEki Görüntüle 1951142

Merhaba yapman gereken Unity huba gir ayarlar ve ıntallsa tıkla lokasyonlar aynı değilse lokasyonları aynı yapman gerek.

Lokasyonları nasıl aynı yapacağız? Editör varsayılan olarak installar Unity/hub/editor kısmında download dosyasını mı oraya koyacağız yoksa? Ama editor olmadığı için bu dosya yolu da gözükmüyor. Yardımcı olursan sevinirim.

Lokasyonları nereye yapacağımızı söyleyebilir misiniz?

Benimde aynı şekilde kaldı çözümü yok mu bunun??

Lokasyonları nereye yapacağımızı söyleyebilir misiniz?

Benim de aynı şekilde kaldı çözümü yok mu bunun?

Ben arkadaşın PC de bu hatayı almıştım cozemeyince en son sürümü bilgisayara manuel olarak yükledik öyle de deneyebilirsin çözümü bulana kadar.

Teşekkür

Şu an da yüklüyorum ama bir şey olmadı sana ulaşamam diye yazıyorum editor application da bekletirse ne yapmam gerek

Evet Abi Editor application validating yiye aynı

Teşekkür

Şu an da yüklüyorum ama bir şey olmadı sana ulaşamam diye yazıyorum editor application da bekletirse ne yapmam gerek

Evet Abi Editor application validating yiye aynı
Çözüldü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…