CagriLL Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #1 Untiy futbol oyunu yapıyorum ve topun karakterimin ayağına yapışmasını sağlamak için şu şekilde bir kod yazdım fakat hata aldım. Son düzenleme: 29 Kasım 2022
Untiy futbol oyunu yapıyorum ve topun karakterimin ayağına yapışmasını sağlamak için şu şekilde bir kod yazdım fakat hata aldım.
Çözüm K K kaan.w 29 Kasım 2022 stickToPlayer baş harfini büyük yazmışsın değişkeni tanımlarken. private bool stickToPlayer = false; olarak değiştir.
stickToPlayer baş harfini büyük yazmışsın değişkeni tanımlarken. private bool stickToPlayer = false; olarak değiştir.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 Edit: Yazım hatası varmış bende yanlış anladım yanlış bilgim için kusura bakmayın. CagriLL dedi: Untiy futbol oyunu yapıyorum ve topun karakterimin ayağına yapışmasını sağlamak için şu şekilde bir kod yazdım fakat hata aldım. Eki Görüntüle 1588144 Eki Görüntüle 1588145 Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 29 Kasım 2022 Artı 0 Eksi
Edit: Yazım hatası varmış bende yanlış anladım yanlış bilgim için kusura bakmayın. CagriLL dedi: Untiy futbol oyunu yapıyorum ve topun karakterimin ayağına yapışmasını sağlamak için şu şekilde bir kod yazdım fakat hata aldım. Eki Görüntüle 1588144 Eki Görüntüle 1588145 Genişletmek için tıkla...
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #3 stickToPlayer baş harfini büyük yazmışsın değişkeni tanımlarken. private bool stickToPlayer = false; olarak değiştir. Artı 0 Eksi Çözüm
stickToPlayer baş harfini büyük yazmışsın değişkeni tanımlarken. private bool stickToPlayer = false; olarak değiştir.
KS KS CagriLL Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 kaan.w dedi: stickToPlayer baş harfini büyük yazmışsın değişkeni tanımlarken. private bool stickToPlayer = false; olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konu kapatılabilir. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: stickToPlayer baş harfini büyük yazmışsın değişkeni tanımlarken. private bool stickToPlayer = false; olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler konu kapatılabilir.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.422 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #5 CagriLL dedi: Teşekkürler konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Hatayı okuyup görmem 15 saniyemi aldı. Lütfen sizde biraz uğraşıp öyle konu açın. Artı 0 Eksi
CagriLL dedi: Teşekkürler konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Hatayı okuyup görmem 15 saniyemi aldı. Lütfen sizde biraz uğraşıp öyle konu açın.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #6 kaan.w dedi: Hatayı okuyup görmem 15 saniyemi aldı. Lütfen sizde biraz uğraşıp öyle konu açın. Genişletmek için tıkla... Aynen kral ben bile dikkat edemedim ona aslında direk code programı çıkarması lazım onu. Artı 0 Eksi
kaan.w dedi: Hatayı okuyup görmem 15 saniyemi aldı. Lütfen sizde biraz uğraşıp öyle konu açın. Genişletmek için tıkla... Aynen kral ben bile dikkat edemedim ona aslında direk code programı çıkarması lazım onu.