Süleyman042 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #1 Hatalar bunlar:
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2021 #2 jdk güncel tutun. Projenin konumunda ASCII karakter varsa kaldırın. (ASCII karakter = ş,ı,ü,ğ vb) Artı 0 Eksi
oguzhanzz Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #3 Abdullah_AKD dedi: jdk güncel tutun. Projenin konumunda ASCII karakter varsa kaldırın. (ASCII karakter = ş,ı,ü,ğ vb) Genişletmek için tıkla... Projenin konumu derken, PC kullanıcı adı da dahil mi? Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: jdk güncel tutun. Projenin konumunda ASCII karakter varsa kaldırın. (ASCII karakter = ş,ı,ü,ğ vb) Genişletmek için tıkla... Projenin konumu derken, PC kullanıcı adı da dahil mi?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #4 oguzhanzz dedi: Projenin konumu derken, PC kullanıcı adı da dahil mi? Genişletmek için tıkla... Yok, sadece "C:>YenıOyun" gibi. Artı 0 Eksi
oguzhanzz dedi: Projenin konumu derken, PC kullanıcı adı da dahil mi? Genişletmek için tıkla... Yok, sadece "C:>YenıOyun" gibi.
oguzhanzz Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2021 #5 Abdullah_AKD dedi: Yok, sadece "C:>yenıoyun" gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım direkt D: Ye aldım düzeldi. PC kullanıcı isminde Türkçe karakter olan arkadaşlar dikkat etsinler masaüstündeki bir klasöre falan kaydetmesinler o da hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Yok, sadece "C:>yenıoyun" gibi. Genişletmek için tıkla... Anladım direkt D: Ye aldım düzeldi. PC kullanıcı isminde Türkçe karakter olan arkadaşlar dikkat etsinler masaüstündeki bir klasöre falan kaydetmesinler o da hata veriyor.
qenious Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2023 #6 APK'yı masaüstüne çıkartmak istediğim için veriyormuş bu hatayı, yani ASCI karakterlerden dolayı. E disk'ine atınca problem çözüldü. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
APK'yı masaüstüne çıkartmak istediğim için veriyormuş bu hatayı, yani ASCI karakterlerden dolayı. E disk'ine atınca problem çözüldü. Teşekkürler.