emre1035 Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #1 Merhaba. Ben bir oyun geliştiriyorum. Ancak farklı cihazlarda oyunumun çözünürlüğü bozuluyor. Bunun hakkında ne öneririsiniz?
Merhaba. Ben bir oyun geliştiriyorum. Ancak farklı cihazlarda oyunumun çözünürlüğü bozuluyor. Bunun hakkında ne öneririsiniz?
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #2 Çözünürlük girmek yerine oran girmeyi deneyebilirsin.
emre1035 Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 SpeeQ dedi: Çözünürlük girmek yerine oran girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Detaylandırabilir misiniz?
SpeeQ dedi: Çözünürlük girmek yerine oran girmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Detaylandırabilir misiniz?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Eylül 2023 #4 Bu videolar bana yardımcı oldu sana da olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videolar bana yardımcı oldu sana da olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #5 emre1035 dedi: Detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Altta işaretlediklerim oranlar. Aralarında ":" işareti bulunur.
emre1035 dedi: Detaylandırabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Altta işaretlediklerim oranlar. Aralarında ":" işareti bulunur.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Eylül 2023 #6 SpeeQ dedi: Eki Görüntüle 1931417 Altta işaretlediklerim orandır. Aralarında ":" işareti bulunur. Genişletmek için tıkla... Yine de değişir. Mesela bazı telefonalar 9:16 yerine daha farklı oluyor. En iyisi çapaları kullanamak.
SpeeQ dedi: Eki Görüntüle 1931417 Altta işaretlediklerim orandır. Aralarında ":" işareti bulunur. Genişletmek için tıkla... Yine de değişir. Mesela bazı telefonalar 9:16 yerine daha farklı oluyor. En iyisi çapaları kullanamak.
emre1035 Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #7 706111 dedi: Bu videolar bana yardımcı oldu sana da olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlar eski sürüm için olanları ben denedim ama olmadı SpeeQ dedi: Eki Görüntüle 1931417 Altta işaretlediklerim oranlar. Aralarında ":" işareti bulunur. Genişletmek için tıkla... olmadı malesef
706111 dedi: Bu videolar bana yardımcı oldu sana da olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunlar eski sürüm için olanları ben denedim ama olmadı SpeeQ dedi: Eki Görüntüle 1931417 Altta işaretlediklerim oranlar. Aralarında ":" işareti bulunur. Genişletmek için tıkla... olmadı malesef
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Eylül 2023 #8 emre1035 dedi: Bunlar eski sürüm için olanları ben denedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... 2022 ve 2021 sürümlerinde denedim gayet iyi çalışıyor. Canvas nesneleri için yani.
emre1035 dedi: Bunlar eski sürüm için olanları ben denedim ama olmadı Genişletmek için tıkla... 2022 ve 2021 sürümlerinde denedim gayet iyi çalışıyor. Canvas nesneleri için yani.
emre1035 Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #9 706111 dedi: 2022 ve 2021 sürümlerinde denedim gayet iyi çalışıyor. Canvas nesneleri için yani. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler
706111 dedi: 2022 ve 2021 sürümlerinde denedim gayet iyi çalışıyor. Canvas nesneleri için yani. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler