Unity hub editör kurulmuyor

Attesss11

Centipat
Unity hub editör kurmaya çalıştığımda resimdeki gibi " download failed: Socket hang up" hatasını alıyorum çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 1733925430962.png
    1733925430962.png
    117,3 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba. Açıkçası Unity Hub üzerinden çoğu zaman indirme işlemi yaptığımda bir sürü sorunlar karşılaştım. Genel olarak bakıldığı zaman çokta iyi bir şekilde yapılmamış bir program olarak önümüze çıkıyor.

Size tavsiyem manuel olarak indirip bilgisayarınıza kurulumu yapmanız. Manuel olarak kurulum yaptıktan sonrasında Unity Hub üzerinde gözükmese bile kurulum klasörünü tanıtarak Unity Hub üzerinden indirilmiş gibi kullanabilirsiniz.

Manuel indirmek için;
Download Archive linke gidiniz.

İstediğiniz sürümü belirledikten sonrasında sağ tarafta bulunan Downloads sütunundaki See More kısmına tıklayınız.

Ardından açılan sekmede Operating Systems kısmından bilgisayarınızın modeline göre seçim yapınız.

İndirme tamamlandıktan sonra indirilen .exe dosyasını değişiklik yapmadan kurup kullanabilirsiniz.

Merhaba. Açıkçası Unity hub üzerinden çoğu zaman indirme işlemi yaptığımda bir sürü sorunlar karşılaştım. Genel olarak bakıldığı zaman çok da iyi bir şekilde yapılmamış bir program olarak önümüze çıkıyor.

Size tavsiyem manuel olarak indirip bilgisayarınıza kurulumu yapmanız. Manuel olarak kurulum yaptıktan sonrasında Unity hub üzerinde gözükmese bile kurulum klasörünü tanıtarak Unity hub üzerinden indirilmiş gibi kullanabilirsiniz.

Manuel indirmek için;
Download Archive linke gidiniz.

İstediğiniz sürümü belirledikten sonrasında sağ tarafta bulunan downloads sütunundaki see more kısmına tıklayınız.

Ardından açılan sekmede operating systems kısmından bilgisayarınızın modeline göre seçim yapınız.

İndirme tamamlandıktan sonra indirilen .exe dosyasını değişiklik yapmadan kurup kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim internette biraz araştırma yaptıktan sonra bulmuştum ve işe yaradı yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. Şu anda 2D bir oyun yapmaya çalışıyorum main cameranın size ayarını yaptığımda kare bir şekilde artıyor yaptığım oyunun ekranı dikdörtgen olduğu için tam oyunun ekranıyla eş olmuyor bunun ayarı nerede acaba?

Dosya Ekleri

• {F4FC1000-4DD6-4386-9FBE-8E62AC23D281}.png
    {F4FC1000-4DD6-4386-9FBE-8E62AC23D281}.png
    262,5 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba.

1733948132741.png

Game kısmına geldiğinizde attığım fotoğraftaki yerden seçim yaparak oyununuzun görünen kısmını değiştirebilirsiniz.

Umarım doğru anlamışımdır. Sorununuz çözülmezse belirtiniz lütfen.

Merhaba.

Eki Görüntüle 2372302
Game kısmına geldiğinizde attığım fotoğraftaki yerden seçim yaparak oyununuzun görünen kısmını değiştirebilirsiniz.

Umarım doğru anlamışımdır. Sorununuz çözülmezse belirtiniz lütfen.

Ne yazık ki bu işe yaramadı, bu arada oyunum PC de oynanan bir oyun. Sorunum tam olarak şöyle; scene seçiliyken soldan main camerayı seçtiğimde main cameranın sağdaki özellikler sekmesinden size yi arttırdığımda ya fazla artıyor ya da az artıyor yani oyunun ekranıyla tam ayarlanamıyor bunu kendi elimle ayarlayabilir miyim ya da oyunun ekranıyla eşitleme gibi bir şeyi var mı?

Dosya Ekleri

• {E5EE7877-2FBB-4013-BC48-064501B58FA0}.png
    {E5EE7877-2FBB-4013-BC48-064501B58FA0}.png
    266,3 KB · Görüntüleme: 24

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı