B bora1094 Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar Unity hub'dan Unity'yi kurmaya çalışırken söyle bir hata aldım. Çözümü var mıdır? Bilen vs. varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar Unity hub'dan Unity'yi kurmaya çalışırken söyle bir hata aldım. Çözümü var mıdır? Bilen vs. varsa yardımcı olabilir mi?
Old Major Kilopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 657 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #2 Unity Hub güncel mi? Bana da olmuştu sanki. Güncelleyince düzeldi. Artı 0 Eksi
KS KS B bora1094 Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #3 Old Major dedi: Unity Hub güncel mi? Bana da olmuştu sanki. Güncelleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... hocam program güncel farklı bi sorun var çözemedik valla Artı 0 Eksi
Old Major dedi: Unity Hub güncel mi? Bana da olmuştu sanki. Güncelleyince düzeldi. Genişletmek için tıkla... hocam program güncel farklı bi sorun var çözemedik valla