Unity Hub kaç GB?

Böyle bir sitede 3 GB alan kapladığını söylüyor. Güncel hali nedir, bilmiyorum.

Böyle bir sitede 3 GB alan kapladığını söylüyor. Güncel hali nedir, bilmiyorum.

Bu Unity oyun motoru, Unity Hub'dan bahsediliyor. Unity versiyon yoneticisi gibi bir sey denebilir, Unity'nin kurulumlarini vs. yonetebiliyorsunuz.
150MB civari olmasi gerek Hub'in. Linux'te AppImage'i var ve 77MB civarinda, 150MB yeterli olur tek Hub icin.

Unity icin ise Prime999 hocamin dedigi alan olabilir. Visual Studio falan eklenecek ama daha. VS olmak zorunda olmasa da VS kullaniyor cogunluk Unity ile.

Bu Unity oyun motoru, Unity Hub'dan bahsediliyor. Unity versiyon yoneticisi gibi bir sey denebilir, Unity'nin kurulumlarini vs. yonetebiliyorsunuz.
150MB civari olmasi gerek Hub'in. Linux'te AppImage'i var ve 77MB civarinda, 150MB yeterli olur tek Hub icin.

Unity icin ise Prime999 hocamin dedigi alan olabilir. Visual Studio falan eklenecek ama daha. VS olmak zorunda olmasa da VS kullaniyor cogunluk Unity ile.
Bende VS var. Yine de kuracak mı VS?

Unity ile VS Code kurarken sorun yasamistim ben kod tamamlanmiyordu. VS Code kullanan cok gormedim ama denenir hocam.

Tamamlanmama sorunu var ama vs yoksa sadece Unity için yüklemeye gerek yok.

Visual Studio Code'de düzgün ayarları yaparsanız eğer kod tamamlama gayet iyi bir şekilde çalışıyor.

Ana sorunuza gelecek olursak,

Unity Hub kendi başına 372mb. Fakat bu Unity'i kapsamıyor. Unity'i Hub indirildikten sonra indirmeniz gerekiyor.

Örnek verecek olursam ben Unity 2020.3.19f1 sürümünü kullanıyorum. Güncel olarak dosya boyutu 10.3 gb. Fakat bende bir kaç tane eklenti kurulu olduğundan yaklaşık 8-9gb'ı baz almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı