Bu Unity oyun motoru, Unity Hub'dan bahsediliyor. Unity versiyon yoneticisi gibi bir sey denebilir, Unity'nin kurulumlarini vs. yonetebiliyorsunuz.Böyle bir sitede 3 GB alan kapladığını söylüyor. Güncel hali nedir, bilmiyorum.
![]()
Unity Kaç GB Alan Kaplar? - SaveButonu
Arkasında Microsoft’un desteğiyle en çok kullanılan oyun motorlarından birisi olan Unity kaç GB? Buywww.savebutonu.com
Bende VS var. Yine de kuracak mı VS?Bu Unity oyun motoru, Unity Hub'dan bahsediliyor. Unity versiyon yoneticisi gibi bir sey denebilir, Unity'nin kurulumlarini vs. yonetebiliyorsunuz.
150MB civari olmasi gerek Hub'in. Linux'te AppImage'i var ve 77MB civarinda, 150MB yeterli olur tek Hub icin.
Unity icin ise Prime999 hocamin dedigi alan olabilir. Visual Studio falan eklenecek ama daha. VS olmak zorunda olmasa da VS kullaniyor cogunluk Unity ile.
Yok. VS Installer'i tekrar kullanip Unity'i de sec sadece.Bende VS var. Yine de kuracak mı VS?
Bende vs var. Yine de kuracak mı vs?
Unity ile VSCode kurarken sorun yasamistim ben kod tamamlanmiyordu. VSCode kullanan cok gormedim ama denenir hocam.Hayır VS olmak zorunda da değil VS Code da olur.
Unity ile VS Code kurarken sorun yasamistim ben kod tamamlanmiyordu. VS Code kullanan cok gormedim ama denenir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.