Kaystross Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar yeni başladımda bir oyun yapmaya çalışıyorum ve Unity kullanıyorum. İstediğim şey Warband'daki gibi mape kuşbakışı bakıp o maptede eylem gerçekleştirebilelim. Yani bir noktaya gidebilelimfalan. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri 1615813840_preview_1523d094ab2c9be362298339447.jpg 82,1 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
Arkadaşlar yeni başladımda bir oyun yapmaya çalışıyorum ve Unity kullanıyorum. İstediğim şey Warband'daki gibi mape kuşbakışı bakıp o maptede eylem gerçekleştirebilelim. Yani bir noktaya gidebilelimfalan. Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Sistemdeki Sorun Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 185 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 Sanırım minimapten bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sanırım minimapten bahsediyorsunuz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et