Unity ile oyun yapmak için bilgisayar gereksinimleri nelerdir?

Ege Erol

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Unity'den oyun yapmak istiyorum kendi çapımda. İnternette bununla ilgili spesifik kaynak bulamadım acaba sistemin gereksinimleri neler olmalı? Laptop üzerinden yapabilir miyim? Bütçe konusunda ne kadara mal olur? Aydınlatırsanız çok makbule geçer.

4 GB RAM ve 1 GB ekran kartı bir sisteme sahibim. Kendi oyunumu bir süre UE4 ile geliştirdim ancak proje bile açılmadığı için bıraktım. Unity, sanırım UE4 kadar zorlamıyor. 2D bir oyun yapabilirsiniz sanırım. Bütçe konusunda da, eğer ekibiniz yoksa ücretsiz lisansı seçebilirsiniz.

Minimum 6 GB RAM olmalı bana göre. Core i5 7. nesil ve üzeri bir işlemci, SSD disk, mümkünse 2 GB VRAM üstü DX12 uyumlu ekran kartı.

MX110, 8GB RAM, i5 8. Nesil, SSD'siz, neredeyse 3 yıllık bilgisayarım var Unity'nin kendi Unity öğrenme derslerindeki assetleri rahatlıkla kullanıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
UNIT2'nin üstüne gayet kaliteli insan ve zombi assetleri ekledim sadece assetleri importlarken ve başka işlemler yaparken biraz bekletiyor

AMD FX 4100 3.6 GHz 4 GB DDR3 RAM GT 430 1 GB Windows 10 Pro ile kullanabilir miyim mobil oyun yapacağım Unity C# üzerinden. +4 GB RAM almak çok faydalı olur mu düşünüyorum.
8 GB RAM, Unity' de yüksek verimlilik ile bir oyun yapmak için minimum gereksinimdir. İşlemciniz belki zorlanabilir fakat size bu ekran kartı ile Unity 2019 LFS ve altı bir sürüm kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…