Unity ile PES benzeri oyun nasıl yapılabilir?

Mercedes.Benz

Hectopat
Yer
Stuttgart/Almanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-7360U CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz
RAM: 8,00 GB
Sistem Türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Yıllardır PES oynuyorum ve PES'i kendim yapmak istedim birkaç kere. Yapamadım. Buraya ondan dolayı yazdım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır pes oynuyorum ve Pes'i kendim yapmak istedim birkaç kere. Yapamadım. Buraya ondan dolayı yazdım

İyi bir derecede C++'ya da Blueprint biliyorsan niye yapamayasın ki? Ama burada tek kişi yetmeyebilir bilgili bir ekip ile ideal sonuçlar çıkartılır ortaya bir PES ya da FIFA kadar iyi olur mu Allah bilir. Oyun motoru olarak Unity değil de sanki Unreal daha iyi gider gibi daha çok kapasiteli bir oyun motoru.

Ben de istesem, ben de yapamam. Hedefini fazla büyük seçmişsin.
Olsun, hayal kurmak güzeldir. Sen yine de yolundan şaşma. Hayatta her zaman bir amacın olmalı.

Yıllardır PES oynuyorum ve PES'i kendim yapmak istedim birkaç kere. Yapamadım. Buraya ondan dolayı yazdım
Pese tek rakip fifayken sence tek başına oturup pes gibi bir oyun yapabilir misin? 2dakika düşünsen aslında cevabı bulabilirsin.

Pese tek rakip fifayken sence tek başına oturup pes gibi bir oyun yapabilir misin? 2dakika düşünsen aslında cevabı bulabilirsin.

Yapamayız da 1V1'lik için dusunuyordum Unity'den yapmayı oysaki...
(FIFA'ya tek rakip pes değil bu arada ufl de var ama şu anlık pes )

Yapamayız da 1V1'lik için dusunuyordum Unity'den yapmayı oysaki...
(FIFA'ya tek rakip pes değil bu arada ufl de var ama şu anlık pes )
Ufl henüz çıkmadı çıkdığında göreceğiz umarım rakip olacak kadar kaliteli çıkış yapar. Fifadan bıktım gerçekten.

Ufl henüz çıkmadı çıkdığında göreceğiz umarım rakip olacak kadar kaliteli çıkış yapar. FIFA'dan bıktım gerçekten.

FIFA yine de pesten daha iyi (bana göre)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…