Abdurrahman Ebrar Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, ben telefon için bir oyun yapmak istiyorum. Unity hakkında da çok bilgim yok. Oyunda bir tuşa basıldığında bir anlık telefonu titretmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Merhaba arkadaşlar, ben telefon için bir oyun yapmak istiyorum. Unity hakkında da çok bilgim yok. Oyunda bir tuşa basıldığında bir anlık telefonu titretmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Unity'nin dökümanlarında bir çok şey mevcut; Unity - Scripting API: Handheld.Vibrate docs.unity3d.com
Unity'nin dökümanlarında bir çok şey mevcut; Unity - Scripting API: Handheld.Vibrate docs.unity3d.com
Abdurrahman Ebrar Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #3 talhamucurlu dedi: Unity'nin dokümanlarında birçok şey mevcut; Unity - Scripting API: Handheld.Vibrate docs.unity3d.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
talhamucurlu dedi: Unity'nin dokümanlarında birçok şey mevcut; Unity - Scripting API: Handheld.Vibrate docs.unity3d.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim