ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #1 Ben mobil oyun yapacağım da ama şu jiyostic nasıl halledeceğim? Kodları ne araba için. Dosya Ekleri jiyos.png 124,1 KB · Görüntüleme: 54
RedLife0 Decapat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #2 Asset Store'da ücretsiz paketi vardı zamanında bende kullanmıştım araştırarak hazırını bulabilirsiniz sonrada kendinize uyarlayın.
Asset Store'da ücretsiz paketi vardı zamanında bende kullanmıştım araştırarak hazırını bulabilirsiniz sonrada kendinize uyarlayın.
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #3 RedLife0 dedi: Asset Store'da ücretsiz paketi vardı zamanında bende kullanmıştım araştırarak hazırını bulabilirsiniz sonrada kendinize uyarlayın. Genişletmek için tıkla... Adı ne kod yazmamız lazımmı.
RedLife0 dedi: Asset Store'da ücretsiz paketi vardı zamanında bende kullanmıştım araştırarak hazırını bulabilirsiniz sonrada kendinize uyarlayın. Genişletmek için tıkla... Adı ne kod yazmamız lazımmı.
RedLife0 Decapat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #4 ZOAX dedi: Adı ne kod yazmamız lazımmı. Genişletmek için tıkla... Joystick packti tam hatırlamıyorum, kod yazmadan oyun yapamazsın zaten?
ZOAX dedi: Adı ne kod yazmamız lazımmı. Genişletmek için tıkla... Joystick packti tam hatırlamıyorum, kod yazmadan oyun yapamazsın zaten?
ZOAX Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 317 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #5 RedLife0 dedi: Joystick packti tam hatırlamıyorum, kod yazmadan oyun yapamazsın zaten? Genişletmek için tıkla... Oyunu yaptım zaten kod yazdım tamam sağ ol surunu cüzdüm.
RedLife0 dedi: Joystick packti tam hatırlamıyorum, kod yazmadan oyun yapamazsın zaten? Genişletmek için tıkla... Oyunu yaptım zaten kod yazdım tamam sağ ol surunu cüzdüm.