Karakterinize bir collider tanımlamanız gerekli. Add Component bölümünden Box Collider veya Capsule Collider (Hangisi daya uygun olursa onu seçiniz) ekleyebilirsiniz.Kolay gelsin.
Unity ile basit bir oyun yapmaya çalışıyorum. Bir karakter ve terrain ekledim. Bir sorun var. Karakter terrain altına düşüyor.
Eki Görüntüle 1715819
Eki Görüntüle 1715824Eki Görüntüle 1715825
Sorun ne olabilir?
Karakterinize bir collider tanımlamanız gerekli. Add Component bölümünden Box Collider veya Capsule Collider (Hangisi daya uygun olursa onu seçiniz) ekleyebilirsiniz.Kolay gelsin.
Unity ile basit bir oyun yapmaya çalışıyorum. Bir karakter ve terrain ekledim. Bir sorun var. Karakter terrain altına düşüyor.
Eki Görüntüle 1715819
Eki Görüntüle 1715824Eki Görüntüle 1715825
Sorun ne olabilir?
Hocam Colllider koyunca, karakter zeminin biraz üstünde gözüküyor.Karakterinize bir collider tanımlamanız gerekli. Add Component bölümünden Box Collider veya Capsule Collider (Hangisi daya uygun olursa onu seçiniz) ekleyebilirsiniz.
Collider panelinden edit butonuna basarak colliderin boyutlarını ayarlayabilirsiniz.Hocam Colllider koyunca, karakter zeminin biraz üstünde gözüküyor.
Teşekkür ederim.Collider panelinden edit butonuna basarak colliderin boyutlarını ayarlayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.