R rogueyim Femtopat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Selam Unity'den oyun yapmaya başlama gibi bir niyetim var, hangi dlii öğrenmem gerekiyor ve sizce Udemy'den kurs almama gerek var mı, teşekkürler.
Selam Unity'den oyun yapmaya başlama gibi bir niyetim var, hangi dlii öğrenmem gerekiyor ve sizce Udemy'den kurs almama gerek var mı, teşekkürler.
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 962 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #2 rogueyim dedi: Selam Unity'den oyun yapmaya başlama gibi bir niyetim var, hangi dlii öğrenmem gerekiyor ve sizce Udemy'den kurs almama gerek var mı, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... C# öğrenmen gerek ama normal C# ile arasında fark var. Udemy'den Unity dersi alsan daha iyi.
rogueyim dedi: Selam Unity'den oyun yapmaya başlama gibi bir niyetim var, hangi dlii öğrenmem gerekiyor ve sizce Udemy'den kurs almama gerek var mı, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... C# öğrenmen gerek ama normal C# ile arasında fark var. Udemy'den Unity dersi alsan daha iyi.