Maximen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 1.215 Çözümler 7 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #11 Berk_17 dedi: Yardımınız için çok teşekkür ederim oyun yapma ile ilginiz varmı o konudada yardımlarınızı beklerim bir iletişim adresi verebilirseniz. ♥ Genişletmek için tıkla... Var sayılır bende amatör olarak uğraşıyorum bir süredir bana Technopat üzerinden ulaşabilirsin özel mesaj atarak başarılar dilerim.
Berk_17 dedi: Yardımınız için çok teşekkür ederim oyun yapma ile ilginiz varmı o konudada yardımlarınızı beklerim bir iletişim adresi verebilirseniz. ♥ Genişletmek için tıkla... Var sayılır bende amatör olarak uğraşıyorum bir süredir bana Technopat üzerinden ulaşabilirsin özel mesaj atarak başarılar dilerim.
B Berk_17 Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 40 4 Mayıs 2020 #12 Maximen dedi: Var sayılır bende amatör olarak uğraşıyorum bir süredir bana Technopat üzerinden ulaşabilirsin özel mesaj atarak başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... özel mesaj atamıyorum bulamadım nereden atıldığını discord falan varmı insatgramda olur
Maximen dedi: Var sayılır bende amatör olarak uğraşıyorum bir süredir bana Technopat üzerinden ulaşabilirsin özel mesaj atarak başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla... özel mesaj atamıyorum bulamadım nereden atıldığını discord falan varmı insatgramda olur
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 4 Mayıs 2020 #13 Aslında if komutunun kısaltılmışı diyebiliriz. 10 tane if yazacağına Switch kullanmak daha verimli.