R ramzan5529 Femtopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #1 Unity Hub'ı başka bir diske kaydettim Unity indirince yerel diske iniyor bunu nasıl değiştirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2024
Unity Hub'ı başka bir diske kaydettim Unity indirince yerel diske iniyor bunu nasıl değiştirebilirim?
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.788 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #2 ramzan5529 dedi: Unity Hub'ı başka bir diske kaydettim Unity indirince yerel diske iniyor bunu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Unity Hub'ta bir ayarı vardı sanırım hocam kurcalayın oraları. Olmadı silin, tekrar yüklerken sorar zaten nereye insin diye.
ramzan5529 dedi: Unity Hub'ı başka bir diske kaydettim Unity indirince yerel diske iniyor bunu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Unity Hub'ta bir ayarı vardı sanırım hocam kurcalayın oraları. Olmadı silin, tekrar yüklerken sorar zaten nereye insin diye.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 8 Aralık 2024 #3 ramzan5529 dedi: Unity Hub'ı başka bir diske kaydettim Unity indirince yerel diske iniyor bunu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Unity hub ı açın. Sağ köşedeki profile tıklayın. Preferences (Tercihler) sekmesine gidin.Installs (Kurulumlar) sekmesinde, Unity Editor'ün yükleneceği varsayılan klasörü bir seçenek vardır. Oradan istediğiniz diske kaydedin.
ramzan5529 dedi: Unity Hub'ı başka bir diske kaydettim Unity indirince yerel diske iniyor bunu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Unity hub ı açın. Sağ köşedeki profile tıklayın. Preferences (Tercihler) sekmesine gidin.Installs (Kurulumlar) sekmesinde, Unity Editor'ün yükleneceği varsayılan klasörü bir seçenek vardır. Oradan istediğiniz diske kaydedin.
R ramzan5529 Femtopat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2024 #4 Çok teşekkür ederim.