eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #1 Merhaba. Unity kullanmak istiyorum bir 3D oyun yapmak istiyorum ve gerçekten hoş bir oyun yani. Ama kullanmayı bilmiyorum. Önceden denedim fakat nafile. Çok garip ve zor. Udemy'den kurs almak için param da yok. Nasıl öğrenebilirim?
Merhaba. Unity kullanmak istiyorum bir 3D oyun yapmak istiyorum ve gerçekten hoş bir oyun yani. Ama kullanmayı bilmiyorum. Önceden denedim fakat nafile. Çok garip ve zor. Udemy'den kurs almak için param da yok. Nasıl öğrenebilirim?
N nyanko sensei Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #2 Unity | Geleceği Yazanlar Buradaki eğitimleri tamamlayarak başlayabilirsin. 3D'ye sonra geçersin.
asdwhalo Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 Unity'nin resmi öğretme platformu var Unity Learn diye. Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com
Unity'nin resmi öğretme platformu var Unity Learn diye. Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com