Unity Unity Kurs Önerisi

Ransurotto

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, Unity kullanarak 2D bir oyun yapmak istiyorum. Hiç temelim yok, bana bunu sıfırdan anlatabilecek en iyi kursu önerebilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

daha ileri

Son düzenleme:
İngilizce bilmiyorum ama

İngilizce bilmiyorum ama
üzüldüm. Yapayzekaya sorarak öğrenme kültürünüz de yoksa udemy'e gidip doğrudan unity 2d oyun geliştirme yazıp, belirli bir eğitim satış adetini geçmiş satıcılardan yapmak istediğiniz projeye en yakın çalışanı satın alın o halde.

Peki önce İngilizce öğrensem sonra Unity öğrensem nasıl olur? Bu yıl DGS yapacağımda.

Peki önce İngilizce öğrensem sonra Unity öğrensem nasıl olur? Bu yıl DGS yapacağımda.
yapayzekanın gelişmesiyle dil bariyeri çok büyük oranda kalkıyor, günlük kullanıma da ciddi oranda entegre olmaya başladı. Şahsi tatmininiz, bir kaynakla doğrudan etkileşimde bulunmak ve zihinsel gelişiminiz için bir dil öğrenmenin faydaları ayrı. Şu ana kadar öğrenmediyseniz ve planınız yoksa sırf unity için öğrenmeyiniz. Onun yerine yapay zekayı nasıl efektif kullanabileceğinizle alakalı biraz interneti kurcalayınız. YZ ile sorarak öğrenerek kafanızdaki uygulamayı geliştirmek büyük ihtimalle çoğu kurstan daha efektif olacaktır.

Ekleme: kimseyi zan altında bırakmadan, unityde bu konu nasıldır bilmiyorum ancak(çünkü mobil oyun sektörü türklerin de başarılı olduğu bir sektör) genellikle yazılım konusunda yabancı içerikler daha kaliteli, türk kaliteli içerik üreticilerinin çoğu da esinleniyor zaman zaman bu üreticilerden dil sahibi olmayanlar için.

Türkçe kaynak için:

Detaylı Cevabın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…