Y yasinozdmr0 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Çoklu liste değerleri eklemek istiyorum. Bir listede her bir elemente bir adet değer girebiliyoruz ben birden çok girilmesini istiyorum. Dosya Ekleri 27834-capture.png 4,7 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba arkadaşlar. Çoklu liste değerleri eklemek istiyorum. Bir listede her bir elemente bir adet değer girebiliyoruz ben birden çok girilmesini istiyorum.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #2 public GameObject[] isim; yazarak çoklu obje oluşturabilirsin.
Y yasinozdmr0 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #3 Abdullah_AKD dedi: public GameObject[] isim; yazarak çoklu obje oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... çoklu obje değil amacım. resimdeki gibi yapmak istiyorum
Abdullah_AKD dedi: public GameObject[] isim; yazarak çoklu obje oluşturabilirsin. Genişletmek için tıkla... çoklu obje değil amacım. resimdeki gibi yapmak istiyorum