Emreoz0100 Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #1 Unity ile kodlamayı nasıl öğrenebilirim, hangi kurslar iyidir, hangi kursları önerirsiniz veya kitap daha mı iyi olur? Bilgisi olan biri varsa söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Unity ile kodlamayı nasıl öğrenebilirim, hangi kurslar iyidir, hangi kursları önerirsiniz veya kitap daha mı iyi olur? Bilgisi olan biri varsa söyleyebilir mi? Şimdiden teşekkürler.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 790 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #2 Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com Başlangıç açısından bu kursa göz atabilirsin, programı tanımış olursun.
Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com Başlangıç açısından bu kursa göz atabilirsin, programı tanımış olursun.
Emreoz0100 Decapat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #3 Arpenix dedi: Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com Başlangıç açısından bu kursa göz atabilirsin, programı tanımış olursun. Genişletmek için tıkla... Bunu incelemiştim unıtyıde az da olsa biliyorum ona gore bır kurs arıyorum.
Arpenix dedi: Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com Başlangıç açısından bu kursa göz atabilirsin, programı tanımış olursun. Genişletmek için tıkla... Bunu incelemiştim unıtyıde az da olsa biliyorum ona gore bır kurs arıyorum.