Unity nerden/nasıl öğrenilir?

SoruyomArada88

Zeptopat
Daha fazla  
Canım sıkılınca bazen Unity indiriyorum, oyun geliştirmeye merakım var, 3D oyunlar daha çok ilgimi çekiyor o yüzden 3D oyun yapmak istiyorum. Unity bana biraz karışık geliyor kolay anlatımlı ücretsiz ve çok baymayan bir tutorial kaynağı varsa atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Unity başlangıçta gerçekten karmaşık görünebilir ama temel mantığı çözdüğünde 3D oyun geliştirme çok keyifli hale gelir.
Kaynak olarak yukarıda ki arkadaşın da dediği gibi BTK akademi, Udemy işini görür.
Ekstra olarak şu kaynaklara da bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Unity başlangıçta gerçekten karmaşık görünebilir ama temel mantığı çözdüğünde 3D oyun geliştirme çok keyifli hale gelir.
Kaynak olarak yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi BTK Akademi, Udemy işini görür.
Ekstra olarak şu kaynaklara da bakın:

Çok teşekkür ederim mutlaka göz gezdireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı