bilmiomyav Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 C#'ın temeli var. W3schools'dan öğrenmiştim. Unity'de oyun yapmayı nereden öğrenebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
B batuhan demir yıldız Decapat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 544 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Unity kendi dokümantasyonundan. Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com Ardından projeler yaparak. Psikolojik sorunum olmasaydı çok isterdim oyun programlamayı.
Unity kendi dokümantasyonundan. Unity Learn Free tutorials, courses, and guided pathways for mastering real-time 3D development skills to make video games, VR, AR, and more. learn.unity.com Ardından projeler yaparak. Psikolojik sorunum olmasaydı çok isterdim oyun programlamayı.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.332 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 23 Ocak 2025 #3 bilmiomyav dedi: C#'ın temeli var. W3schools'dan öğrenmiştim. Unity'de oyun yapmayı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Udemy kursları ideal.
bilmiomyav dedi: C#'ın temeli var. W3schools'dan öğrenmiştim. Unity'de oyun yapmayı nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Udemy kursları ideal.