Unity nesne kaliteleri düşük

Marmelatseven

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Unity'de oyun geliştirmeye başlamak gibi bir niyetim vardı başladım da ama oyunu (oyun denemez mecazen öyle söylüyorum) çalıştırınca oyuna koyduğum nesneler kenarları çizgi çizgi bulanık oluyor sanki görüntü kalitesi düşmüş gibi oluyor uzakran bakınca ugulamayı çalıştırmayınca öyle bir sıkıntı yok sebebi nedir?
Intel Core i5 1035G1 (APU)
8 GB RAM.
512 GB SSD.
Windows 11

Bu oyun içi.

Bu da dışarıdan bakınca gözüken yer yakınlaşınca vs yine bir miktar bozuluyor ama üstteki gibi piksel piksel olmuyor bunun sebebi nedir bilen var mı bir de uygulamayı başlat yapınca 2-3 saniye bekletiyor sistemimde bir sıkıntı olabilir mi? Sistem yetersiz geliyor olabilir mi?

Bu da dışarıdan bakınca gözüken yer yakınlaşınca vs yine bir miktar bozuluyor ama üstteki gibi piksel piksel olmuyor bunun sebebi nedir bilen var mı
Hocam game view’in sağ üstünde üç nokta var oraya basıp maximize’ye basın. Ekran tam ekran olunca grafik düzelecektir. Bu sadece Unity’de böyle gözüküyor normal oyunda normal gözükür. Birde free aspect yerine 1920x1080 kullanırsanız bir nebzede düzelir.
bir de uygulamayı başlat yapınca 2-3 saniye bekletiyor sistemimde bir sıkıntı olabilir mi? Sistem yetersiz geliyor olabilir mi?
Hayır normal hocam ben başlata bastığımda 10-20 saniye bekliyorum. Sistemin yeterli görünüyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…