T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #1 Unity Hub'u indirdim, proje oluştura tıklayınca (New'e basınca) no editor installed hatası aliyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2021
Unity Hub'u indirdim, proje oluştura tıklayınca (New'e basınca) no editor installed hatası aliyorum. Ne yapmalıyım?
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 25 Şubat 2021 #2 Installsdan bir motor versiyonu indirmen gerekli. Artı 0 Eksi
O Ozzcan Decapat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 278 25 Şubat 2021 #3 Editör yüklemeniz lazım. Youtube üzerinden bakabilirsiniz. Basit bi işlemdi. Şimdi nasıl yapıldığını hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
Editör yüklemeniz lazım. Youtube üzerinden bakabilirsiniz. Basit bi işlemdi. Şimdi nasıl yapıldığını hatırlamıyorum.
KS KS T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #4 Tamamdır indirmeyi başlattım sıkıntı olursa yazarım buraya. mirsady dedi: Installsdan bir motor versiyonu indirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Indirmeyi başlattım indi ana ekranada geldi uygulama olarak ama indirme bitmiyor normal mi? Son düzenleme: 25 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
Tamamdır indirmeyi başlattım sıkıntı olursa yazarım buraya. mirsady dedi: Installsdan bir motor versiyonu indirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Indirmeyi başlattım indi ana ekranada geldi uygulama olarak ama indirme bitmiyor normal mi?