Unity öğrenmek için kaynak önerisi

Alemdar.ly

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Unity'de oyun tasarlamak istiyorum. Biraz Python bilgim var fakat Unity'de ne yapacağımı bilmiyorum. Bildiğiniz yazılı veya görsel kaynak varsa atabilir misiniz?

BTK Akademi'nin geçen haftalarda yeni yüklediği bir Unity eğitim seti var.

Unity'de oyun tasarlamak istiyorum. Biraz Python bilgim var fakat Unity'de ne yapacağımı bilmiyorum. Bildiğiniz yazılı veya görsel kaynak varsa atabilir misiniz?
Ben BTK akademiden başladım bir tane giriş seviye bir tane de ileri seviye kursu var. Giriş seviye kursunu tamamlarsan 2D bir oyunu büyük ölçüde rahatlıkla yapabilirsin. İleri seviye kursunda ise hypercasual oyun ve fps oyunu yapılıyor o kursu izlemedim. Bunlar Türkçe iyi kaynaklar. İngilizce biliyorsan udemy de GameDev.tv Team' in kurslarını öneririm bazı videolarında Türkçe altyazıda var. Eğer 2D bir oyun yapmak istiyorsan yine udemy de Türk bir hoca tarafından hazırlanmış 2 adet kaliteli kurs var ismi Sabahattindi galiba. Hypercasual oyun yapmak istiyorsan youtube üzerinden videoları izleyerek ilerleyebilirsin. Başlangıç için temel derecede C# bilmen yeterli olacaktır ilerledikçe kendini geliştirirsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…