Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz.
www.udemy.com
Kurs almayı planlıyorum bu Unity öğrenmek için yeterli midir?
Başka kurs önerir misiniz yoksa bu iyi mi?
Yorumları çok kötü, son 2 yıldır kimseye cevap bile vermiyormuş.
Hiçbir zaman tek kaynak ile yetinmeyin daima birden fazla kaynaktan araştırın. Bu kurs içinize sinmediyse başka kurslara yönelin orada bayağı kurs var.
Sadece kurs yeterli değildir. Araştırma yapmayı ve disiplinli olmayı bilmeniz lazım. Eğer araştırma yapmayı bilmezseniz sadece o kurstan öğrendikleriniz ile yaşarsınız, ancak araştırma yaparsanız bilginize bilgi katar ve daha iyi şeyler yapabilirisiniz. Disiplinli olmakta önemlidir, Birgün çalışırım 3 gün yatarım demiyeceksiniz. Hergün çalışacaksınız, orda öğreneceklerinizi deneyeceksiniz ve eğer gerçekten çok uğraşırsanız azimli olursanız Unity'i öğrenebilirsiniz.
Sadece kurs yeterli değildir. Araştırma yapmayı ve disiplinli olmayı bilmeniz lazım. Eğer araştırma yapmayı bilmezseniz sadece o kurstan öğrendikleriniz ile yaşarsınız, ancak araştırma yaparsanız bilginize bilgi katar ve daha iyi şeyler yapabilirisiniz. Disiplinli olmakta önemlidir, Birgün çalışırım 3 gün yatarım demiyeceksiniz. Hergün çalışacaksınız, orda öğreneceklerinizi deneyeceksiniz ve eğer gerçekten çok uğraşırsanız azimli olursanız Unity'i öğrenebilirsiniz.