Unity oyunlarını açtığımda hata

İşletim sistemi
Windows 7

Berkin3519

Centipat
Yardımcı olursanız sevinirim. Aldığım hatalar bunlar:

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Oyunun simgesine sağ tıklayıp Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçerek açmayı deneyin.
2. Oyunu sağ tıklayıp Özellikler seçeneğini seçin, daha sonra Uyumluluk sekmesinden Uyumluluk sorun gidericisini çalıştır diyerek deneyin.

Bu yönergeler olmazsa başka çözüm buluruz.

Merhaba, aynı hatayı bende aldım araştırıp çözümü buldum.
Çözüm: Öncelikle oyunun kurulu olduğu klasöre giriyoruz. Data dosyası içinde boot.config dosyası var, onu not defteri ile açmamız gerekiyor. Olağan klasör konumu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Business Tour\BusinessTour_Data\boot.config
Dosyayı not defteri ile açtığımız zaman en alt satıra şunları yazıyoruz: "force-d3d11-bltblt-mode=" Tırnaktan tırnağa kadar.(Tırnaklar dahil değil.)
Yapıştırdıktan sonra kaydedip oyunu çalıştırabilirsiniz.
Umarım faydası olur sizlere.

Merhaba, aynı hatayı bende aldım araştırıp çözümü buldum.
Çözüm: Öncelikle oyunun kurulu olduğu klasöre giriyoruz. Data dosyası içinde Boot. Config dosyası var, onu not defteri ile açmamız gerekiyor. Olağan klasör konumu: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Business Tour\BusinessTour_Data\boot.config
Dosyayı not defteri ile açtığımız zaman en alt satıra şunları yazıyoruz: "FORCE-D3D11-bltblt-mode=" Tırnaktan tırnağa kadar.(Tırnaklar dahil değil.)
Yapıştırdıktan sonra kaydedip oyunu çalıştırabilirsiniz.
Umarım faydası olur sizlere.

Merhaba. Maalesef bu yöntem çalışmıyor. Başka bir çözüm önerisi var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı