S soufly Kilopat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Selamlar, aynı oyunun APK'sını aldığımda sorunsuz bir şekilde açılırken Xcode üzerinden Build aldığımda test ederken oyun açılmıyor. Unity logosu gelmeden oyundan atıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ne yapsam çözülmedi.
Selamlar, aynı oyunun APK'sını aldığımda sorunsuz bir şekilde açılırken Xcode üzerinden Build aldığımda test ederken oyun açılmıyor. Unity logosu gelmeden oyundan atıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Ne yapsam çözülmedi.
Çözüm S S soufly 12 Aralık 2024 Abdullah_AKD dedi: Merhaba. Xcode üzerinden log kısmındaki sorunları paylaşma şansınız var mı acaba? Bir sürü sebebi olabilir sebep alanımızı küçültmemiz için bir yerden bir şeyler bulup ilerlememiz lazım. Genişletmek için tıkla... Selamlar, Facebook SDK sından dolayı imiş. Pluginler tam yüklenemiyordu bende sildim tekrar Build aldım düzeldi. Teşekkürler.
Abdullah_AKD dedi: Merhaba. Xcode üzerinden log kısmındaki sorunları paylaşma şansınız var mı acaba? Bir sürü sebebi olabilir sebep alanımızı küçültmemiz için bir yerden bir şeyler bulup ilerlememiz lazım. Genişletmek için tıkla... Selamlar, Facebook SDK sından dolayı imiş. Pluginler tam yüklenemiyordu bende sildim tekrar Build aldım düzeldi. Teşekkürler.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Merhaba. XCode üzerinden log kısmındaki sorunları paylaşma şansınız var mı acaba? Bir sürü sebebi olabilir sebep alanımızı küçültmemiz için bir yerden bir şeyler bulup ilerlememiz lazım. Artı 0 Eksi
Merhaba. XCode üzerinden log kısmındaki sorunları paylaşma şansınız var mı acaba? Bir sürü sebebi olabilir sebep alanımızı küçültmemiz için bir yerden bir şeyler bulup ilerlememiz lazım.
KS KS S soufly Kilopat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Abdullah_AKD dedi: Merhaba. Xcode üzerinden log kısmındaki sorunları paylaşma şansınız var mı acaba? Bir sürü sebebi olabilir sebep alanımızı küçültmemiz için bir yerden bir şeyler bulup ilerlememiz lazım. Genişletmek için tıkla... Selamlar, Facebook SDK sından dolayı imiş. Pluginler tam yüklenemiyordu bende sildim tekrar Build aldım düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Abdullah_AKD dedi: Merhaba. Xcode üzerinden log kısmındaki sorunları paylaşma şansınız var mı acaba? Bir sürü sebebi olabilir sebep alanımızı küçültmemiz için bir yerden bir şeyler bulup ilerlememiz lazım. Genişletmek için tıkla... Selamlar, Facebook SDK sından dolayı imiş. Pluginler tam yüklenemiyordu bende sildim tekrar Build aldım düzeldi. Teşekkürler.