ParzyOne Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #1 Unity ile C# öğrenmeye başlamak istiyordum Unity kurdum bir proje oluşturmak istedim ama bu yerde çok uzun süre bekliyorum. 15-20 Dakika'dan sonra girebiliyorum sonra bir de Visual Studio açılırken bekliyorum bu kadar beklemem normal mi? Anormal mi? cevap verecek birisi yok mu? Son düzenleme: 18 Temmuz 2021
Unity ile C# öğrenmeye başlamak istiyordum Unity kurdum bir proje oluşturmak istedim ama bu yerde çok uzun süre bekliyorum. 15-20 Dakika'dan sonra girebiliyorum sonra bir de Visual Studio açılırken bekliyorum bu kadar beklemem normal mi? Anormal mi? cevap verecek birisi yok mu?
Unityprogrammer Femtopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2021 #2 Bende de buna benzer bir problem var. Proje içerisindeki yaptığım değişiklikleri kaydedince bayağı uzun süre bekletiyor.
Bende de buna benzer bir problem var. Proje içerisindeki yaptığım değişiklikleri kaydedince bayağı uzun süre bekletiyor.
S sarisadik Kilopat Katılım 20 Kasım 2018 Mesajlar 5 9 Mayıs 2024 #3 Unityprogrammer dedi: Bende de buna benzer bir problem var. Proje içerisindeki yaptığım değişiklikleri kaydedince bayağı uzun süre bekletiyor. Genişletmek için tıkla... 0 preferences/general busy progres Delay değerini yüksek bir rakam gir misal maksimum 1000 sorunun çözülecektir
Unityprogrammer dedi: Bende de buna benzer bir problem var. Proje içerisindeki yaptığım değişiklikleri kaydedince bayağı uzun süre bekletiyor. Genişletmek için tıkla... 0 preferences/general busy progres Delay değerini yüksek bir rakam gir misal maksimum 1000 sorunun çözülecektir