Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 17 Eylül 2022 #1 Unity Pro almak istediğin zaman kart istiyor mu acaba yoksa direkt kart istemeden başlatıyor mu?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2022 #2 Unity pro ücretli bir yazılım, Eğer fiziksel olarak almıyacaksanız (muhtemelen bulamıyıcaksınız). Ve evet kart isteyecektir. --- Hocam unity yeni mi başladınız benimde kafamda oyunla alakalı bir şey varda.
Unity pro ücretli bir yazılım, Eğer fiziksel olarak almıyacaksanız (muhtemelen bulamıyıcaksınız). Ve evet kart isteyecektir. --- Hocam unity yeni mi başladınız benimde kafamda oyunla alakalı bir şey varda.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 17 Eylül 2022 #3 Siberci07 dedi: Unity Pro ücretli bir yazılım, eğer fiziksel olarak almayacaksanız (muhtemelen bulamıyıcaksınız). Ve evet kart isteyecektir. --- Hocam Unity yeni mi başladınız benim de kafamda oyunla alakalı bir şey varda. Genişletmek için tıkla... Başlayacaktım ama 12.sınıf olduğum için hesap açmıştım acaba ücretlimi diye merak etmiştim.
Siberci07 dedi: Unity Pro ücretli bir yazılım, eğer fiziksel olarak almayacaksanız (muhtemelen bulamıyıcaksınız). Ve evet kart isteyecektir. --- Hocam Unity yeni mi başladınız benim de kafamda oyunla alakalı bir şey varda. Genişletmek için tıkla... Başlayacaktım ama 12.sınıf olduğum için hesap açmıştım acaba ücretlimi diye merak etmiştim.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 17 Eylül 2022 #4 Xraze dedi: Başlayacaktım ama 12.sınıf olduğum için hesap açmıştım acaba ücretlimi diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Ücretli ama yinede erişe bilirsin bir çok şeye bence, Unity en popülerlerinden.
Xraze dedi: Başlayacaktım ama 12.sınıf olduğum için hesap açmıştım acaba ücretlimi diye merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Ücretli ama yinede erişe bilirsin bir çok şeye bence, Unity en popülerlerinden.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 18 Eylül 2022 #5 Siberci07 dedi: Ücretli ama yine de erişebilirsin birçok şeye bence, Unity en popülerlerinden. Genişletmek için tıkla... Şey olarak ücretlimi yani direkt Unity ID olarak kayıt olunca ücretlimi onun için çünkü kayıt olduğumda hiç kart falan sormadı.
Siberci07 dedi: Ücretli ama yine de erişebilirsin birçok şeye bence, Unity en popülerlerinden. Genişletmek için tıkla... Şey olarak ücretlimi yani direkt Unity ID olarak kayıt olunca ücretlimi onun için çünkü kayıt olduğumda hiç kart falan sormadı.
S Serhatakin Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 61 18 Eylül 2022 #6 Xraze dedi: Şey olarak ücretlimi yani direkt Unity ID olarak kayıt olunca ücretlimi onun için çünkü kayıt olduğumda hiç kart falan sormadı. Genişletmek için tıkla... Unity ile yaptığınız oyundan kazancınız 1 yıl içinde 100.000$'dan az ise Unity'ye herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.
Xraze dedi: Şey olarak ücretlimi yani direkt Unity ID olarak kayıt olunca ücretlimi onun için çünkü kayıt olduğumda hiç kart falan sormadı. Genişletmek için tıkla... Unity ile yaptığınız oyundan kazancınız 1 yıl içinde 100.000$'dan az ise Unity'ye herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Eylül 2022 #7 Xraze dedi: Şey olarak ücretlimi yani direkt Unity ID olarak kayıt olunca ücretlimi onun için çünkü kayıt olduğumda hiç kart falan sormadı. Genişletmek için tıkla... Demo sürümü vs ola bilir belki pek bir bilgim yok.
Xraze dedi: Şey olarak ücretlimi yani direkt Unity ID olarak kayıt olunca ücretlimi onun için çünkü kayıt olduğumda hiç kart falan sormadı. Genişletmek için tıkla... Demo sürümü vs ola bilir belki pek bir bilgim yok.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 18 Eylül 2022 #8 Serhatakin dedi: Unity ile yaptığınız oyundan kazancınız 1 yıl içinde 100.000$'dan az ise Unity'ye herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oradan bir şey almak için kart istiyor değil mi?
Serhatakin dedi: Unity ile yaptığınız oyundan kazancınız 1 yıl içinde 100.000$'dan az ise Unity'ye herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Oradan bir şey almak için kart istiyor değil mi?
S Serhatakin Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 61 18 Eylül 2022 #9 Xraze dedi: Oradan bir şey almak için kart istiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Oradan bir şey almak derken ne kastediyorsunuz? Lisansınızı Personal'dan Pro'ya çıkartmak için tabii ki ister kastettiğiniz buysa.
Xraze dedi: Oradan bir şey almak için kart istiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Oradan bir şey almak derken ne kastediyorsunuz? Lisansınızı Personal'dan Pro'ya çıkartmak için tabii ki ister kastettiğiniz buysa.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 18 Eylül 2022 #10 Serhatakin dedi: Oradan bir şey almak derken ne kastediyorsunuz? Lisansınızı Personal'dan Pro'ya çıkartmak için tabii ki ister kastettiğiniz buysa. Genişletmek için tıkla... İlk Unity ID'den kayıt oluyoruzya o ücretli değil değil mi?
Serhatakin dedi: Oradan bir şey almak derken ne kastediyorsunuz? Lisansınızı Personal'dan Pro'ya çıkartmak için tabii ki ister kastettiğiniz buysa. Genişletmek için tıkla... İlk Unity ID'den kayıt oluyoruzya o ücretli değil değil mi?