S Serhatakin Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 61 19 Eylül 2022 #11 Xraze dedi: İlk Unity ID'den kayıt oluyoruzya o ücretli değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
Xraze dedi: İlk Unity ID'den kayıt oluyoruzya o ücretli değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2022 #12 Xraze dedi: İlk Unity ID'den kayıt oluyoruzya o ücretli değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım başını bunun ile ağrıtma. Önce programı öğren sonra, Profosyonel sürümüne bakarsın.
Xraze dedi: İlk Unity ID'den kayıt oluyoruzya o ücretli değil değil mi? Genişletmek için tıkla... Arkadaşım başını bunun ile ağrıtma. Önce programı öğren sonra, Profosyonel sürümüne bakarsın.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 19 Eylül 2022 #13 Siberci07 dedi: Arkadaşım başını bunun ile ağrıtma. Önce programı öğren sonra, profesyonel sürümüne bakarsın. Genişletmek için tıkla... Biraz tırsıyom ücret alırlar diye. Hala hesapta silinmedi.
Siberci07 dedi: Arkadaşım başını bunun ile ağrıtma. Önce programı öğren sonra, profesyonel sürümüne bakarsın. Genişletmek için tıkla... Biraz tırsıyom ücret alırlar diye. Hala hesapta silinmedi.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Eylül 2022 #14 Xraze dedi: Biraz tırsıyom ücret alırlar diye. Hala hesapta silinmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam unity ticket atın ve üyeliğinizi her neyse iptal ettirin, Garantiya alın siz.
Xraze dedi: Biraz tırsıyom ücret alırlar diye. Hala hesapta silinmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam unity ticket atın ve üyeliğinizi her neyse iptal ettirin, Garantiya alın siz.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 20 Eylül 2022 #15 Siberci07 dedi: Hocam Unity ticket atın ve üyeliğinizi her neyse iptal ettirin, garantiya alın siz. Genişletmek için tıkla... Attım zaten bekliyorum bu normal Unity ID'den kayıt olunca ücret almıyorsa sıkıntı yok. Siberci07 dedi: Hocam Unity ticket atın ve üyeliğinizi her neyse iptal ettirin, garantiya alın siz. Genişletmek için tıkla... Bir de şu an 1.5 ay oldu ücretlik bir şey çıkmaz değil mi kartda girmedim hiç yoksa direkt faturamı yapıyorlar ödeme için. Son düzenleme: 21 Eylül 2022
Siberci07 dedi: Hocam Unity ticket atın ve üyeliğinizi her neyse iptal ettirin, garantiya alın siz. Genişletmek için tıkla... Attım zaten bekliyorum bu normal Unity ID'den kayıt olunca ücret almıyorsa sıkıntı yok. Siberci07 dedi: Hocam Unity ticket atın ve üyeliğinizi her neyse iptal ettirin, garantiya alın siz. Genişletmek için tıkla... Bir de şu an 1.5 ay oldu ücretlik bir şey çıkmaz değil mi kartda girmedim hiç yoksa direkt faturamı yapıyorlar ödeme için.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2022 #16 Xraze dedi: Attım zaten bekliyorum bu normal Unity ID'den kayıt olunca ücret almıyorsa sıkıntı yok. Bir de şu an 1.5 ay oldu ücretlik bir şey çıkmaz değil mi kartda girmedim hiç yoksa direkt faturamı yapıyorlar ödeme için. Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok.
Xraze dedi: Attım zaten bekliyorum bu normal Unity ID'den kayıt olunca ücret almıyorsa sıkıntı yok. Bir de şu an 1.5 ay oldu ücretlik bir şey çıkmaz değil mi kartda girmedim hiç yoksa direkt faturamı yapıyorlar ödeme için. Genişletmek için tıkla... Hiç bilgim yok.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Eylül 2022 #18 Xraze dedi: Bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni udemy hesabı açın kafanız rahat olsun bence.
Xraze dedi: Bilen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni udemy hesabı açın kafanız rahat olsun bence.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 27 Eylül 2022 #19 Siberci07 dedi: Eki Görüntüle 1523838 Hocam yeni Udemy hesabı açın kafanız rahat olsun bence. Genişletmek için tıkla... Udemy ne alaka acaba.
Siberci07 dedi: Eki Görüntüle 1523838 Hocam yeni Udemy hesabı açın kafanız rahat olsun bence. Genişletmek için tıkla... Udemy ne alaka acaba.
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2022 #20 Xraze dedi: Udemy ne alaka acaba. Genişletmek için tıkla... Udemy ve Unity hep karıştırıyorum Benim için Udemy = Unity
Xraze dedi: Udemy ne alaka acaba. Genişletmek için tıkla... Udemy ve Unity hep karıştırıyorum Benim için Udemy = Unity