Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 27 Eylül 2022 #21 Siberci07 dedi: Udemy ve Unity hep karıştırıyorum Benim için. Udemy = Unity. Genişletmek için tıkla... Bu Unity'nin odeme sekli böyle mi acaba aldin Pro'yu ay sonumu odeniyor yoksa on odemelimi direkt aliniyor mu?
Siberci07 dedi: Udemy ve Unity hep karıştırıyorum Benim için. Udemy = Unity. Genişletmek için tıkla... Bu Unity'nin odeme sekli böyle mi acaba aldin Pro'yu ay sonumu odeniyor yoksa on odemelimi direkt aliniyor mu?
Siberci07 Hectopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2.581 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Eylül 2022 #22 Xraze dedi: Bu Unity'nin odeme sekli böyle mi acaba aldin Pro'yu ay sonumu odeniyor yoksa on odemelimi direkt aliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Ödemeyi aylık peşin yapılır çoğu şirket böyle yapar. Ayın 5 ödeme olur, Tekrar ayın 5 ine kadar kullanırsın ama Unity nasıl yapıyor bilmiyorum, Demo sürümünü almış ola bilirsiniz.
Xraze dedi: Bu Unity'nin odeme sekli böyle mi acaba aldin Pro'yu ay sonumu odeniyor yoksa on odemelimi direkt aliniyor mu? Genişletmek için tıkla... Ödemeyi aylık peşin yapılır çoğu şirket böyle yapar. Ayın 5 ödeme olur, Tekrar ayın 5 ine kadar kullanırsın ama Unity nasıl yapıyor bilmiyorum, Demo sürümünü almış ola bilirsiniz.
Xraze Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 208 28 Eylül 2022 #23 Siberci07 dedi: Ödemeyi aylık peşin yapılır çoğu şirket böyle yapar. Ayın 5 ödeme olur, tekrar ayın 5 ine kadar kullanırsın ama Unity nasıl yapıyor bilmiyorum, demo sürümünü almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka bir şey denedim ben şimdi Google hesabı ile giriş yapıyorum ya alltan Google şeyine basıyorak giriyorum ben bir şifre sıfırlayım dedim e posata bulunamadı diyor silinmiş yani değil mi? Siberci07 dedi: Ödemeyi aylık peşin yapılır çoğu şirket böyle yapar. Ayın 5 ödeme olur, tekrar ayın 5 ine kadar kullanırsın ama Unity nasıl yapıyor bilmiyorum, demo sürümünü almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buradan giriyorum. Dosya Ekleri 1.png 153,2 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 27 Eylül 2022
Siberci07 dedi: Ödemeyi aylık peşin yapılır çoğu şirket böyle yapar. Ayın 5 ödeme olur, tekrar ayın 5 ine kadar kullanırsın ama Unity nasıl yapıyor bilmiyorum, demo sürümünü almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka bir şey denedim ben şimdi Google hesabı ile giriş yapıyorum ya alltan Google şeyine basıyorak giriyorum ben bir şifre sıfırlayım dedim e posata bulunamadı diyor silinmiş yani değil mi? Siberci07 dedi: Ödemeyi aylık peşin yapılır çoğu şirket böyle yapar. Ayın 5 ödeme olur, tekrar ayın 5 ine kadar kullanırsın ama Unity nasıl yapıyor bilmiyorum, demo sürümünü almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buradan giriyorum.