LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 24 Mart 2021 #1 Arkadaşlar bir oyun yapıyordum, dün kaydedip kapattım bugün açtığımda projem silinmiş olarak Unity'nin arayüzü geldi. Bilgisayarımın eski olmasından kaynaklanıyor olabilir mi?
Arkadaşlar bir oyun yapıyordum, dün kaydedip kapattım bugün açtığımda projem silinmiş olarak Unity'nin arayüzü geldi. Bilgisayarımın eski olmasından kaynaklanıyor olabilir mi?
Luna and Clara Picopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mart 2021 #2 Olmaz ama bir ihtimal.Bilgisayarın direk fişini çektiyseniz kodların silinmesi normal veya görev yöneticisinden zorla kapattıysanız.
Olmaz ama bir ihtimal.Bilgisayarın direk fişini çektiyseniz kodların silinmesi normal veya görev yöneticisinden zorla kapattıysanız.
Quiong Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi 24 Mart 2021 #3 Defender silmiş olmasın? Benim de C projelerini virüs deyip siliyordu. D
M mimario Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 772 Makaleler 1 Çözümler 1 24 Mart 2021 #4 Kaydettiyseniz silinmesi garip olur. Acaba oyuna ait kaynak dosyaların konumunu değiştirmiş olabilir misiniz?
Kaydettiyseniz silinmesi garip olur. Acaba oyuna ait kaynak dosyaların konumunu değiştirmiş olabilir misiniz?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #5 En son projeniz açıkken aniden unityi kapttıysanız bozulur. Ki bundan sadece o esnada açık olan sahne kaynaklanır.
En son projeniz açıkken aniden unityi kapttıysanız bozulur. Ki bundan sadece o esnada açık olan sahne kaynaklanır.