M melisa_09 Centipat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 6 20 Mayıs 2021 #1 Ml.net kullanarak basit bir kitap öneri sistemi kurdum. Bunu Unity mobil oyununa ekleme şansım var mı? Farklı bir machine learning yapısı da kullanabilirim sadece çocuklar için olan bir oyunda kitap önermek istiyorum.
Ml.net kullanarak basit bir kitap öneri sistemi kurdum. Bunu Unity mobil oyununa ekleme şansım var mı? Farklı bir machine learning yapısı da kullanabilirim sadece çocuklar için olan bir oyunda kitap önermek istiyorum.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 20 Mayıs 2021 #2 Web API kodlayıp onun üzerinden veri aldırabilirsiniz.
M melisa_09 Centipat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 6 20 Mayıs 2021 #3 LastPlayer dedi: Web API kodlayıp onun üzerinden veri aldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim tam olarak anlayamadım da. Eğer olursa bu şekilde de devam edebilirim tabii ki.
LastPlayer dedi: Web API kodlayıp onun üzerinden veri aldırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim tam olarak anlayamadım da. Eğer olursa bu şekilde de devam edebilirim tabii ki.