Unity Rigidbody gelmiyor

VykeTheGolden

Hectopat
Dostlar rigidbody gelmiyor sorun nedir? Visual Studio 2015 sürümünü indirdim.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 101
Script'i görmüyor Unity. Script'in adını editörden değiştirdin mi? Eğer değiştirdiysen kod içerisinde de değiştirmelisin. En kötü yeni bir script açıp oraya tekrar at bu kodları.

Edit: Eğer MonoBehaviour renkli değil ise scriptini görmüyor demektir.

Script'i görmüyor Unity. Script'in adını editörden değiştirdin mi? Eğer değiştirdiysen kod içerisinde de değiştirmelisin. En kötü yeni bir script açıp oraya tekrar at bu kodları.

Edit: Eğer monobehaviour renkli değil ise scriptini görmüyor demektir.

Görmüyor dostum. Daha yeni kullanmaya başladım tam olarak ne yapacağım?
.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    106,5 KB · Görüntüleme: 82
Güncel bir Visual Studio versiyonu indirin. Ondan sonra Unity de sol üstte edit-preferences-external Tools kısmında kod editörünü bu indirdiğiniz yeni versiyon seçin. Artık tanıması lazım.

Deneyeceğim dostum teşekkürler.
Güncel bir Visual Studio versiyonu indirin. Ondan sonra Unity de sol üstte edit-preferences-external Tools kısmında kod editörünü bu indirdiğiniz yeni versiyon seçin. Artık tanıması lazım.

Hocam indirdim 2019 sürümünü Türkçe olarak yazabilir misiniz? aşamaları rica etsem.
Güncel bir visual studio versiyonu indirin. Ondan sonra unity de sol üstte edit-preferences-external tools kısmında kod editörünü bu indirdiğiniz yeni versiyon seçin. Artık tanıması lazım

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    117,5 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı