İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Yeni bir PC'ye geçtim. Unity kurdum. Sürüm olarak daha üst bir sürüm seçtim. Eski projemi attım ama bulamadığım bir hata verdi. Nasıl çözebilirim?
Yeni bir PC'ye geçtim. Unity kurdum. Sürüm olarak daha üst bir sürüm seçtim. Eski projemi attım ama bulamadığım bir hata verdi. Nasıl çözebilirim?
Çözüm AAAplus 3 Aralık 2023 İsa Mavzer dedi: Yeni bir PC'ye geçtim. Unity kurdum. Sürüm olarak daha üst bir sürüm seçtim. Eski projemi attım ama bulamadığım bir hata verdi. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2039036 Eki Görüntüle 2039038 Eki Görüntüle 2039039 Genişletmek için tıkla... Sürüm değiştikçe hata alman normal, mümkün oldukça sürüm değiştirmemeye çalış hali hazır projelerde. Package manageri > in registry > textmeshpro ve rider paketlerini kaldırıp yeniden kur düzelir muhtemelen.
İsa Mavzer dedi: Yeni bir PC'ye geçtim. Unity kurdum. Sürüm olarak daha üst bir sürüm seçtim. Eski projemi attım ama bulamadığım bir hata verdi. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2039036 Eki Görüntüle 2039038 Eki Görüntüle 2039039 Genişletmek için tıkla... Sürüm değiştikçe hata alman normal, mümkün oldukça sürüm değiştirmemeye çalış hali hazır projelerde. Package manageri > in registry > textmeshpro ve rider paketlerini kaldırıp yeniden kur düzelir muhtemelen.
AAAplus Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 567 Çözümler 4 3 Aralık 2023 #2 İsa Mavzer dedi: Yeni bir PC'ye geçtim. Unity kurdum. Sürüm olarak daha üst bir sürüm seçtim. Eski projemi attım ama bulamadığım bir hata verdi. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2039036 Eki Görüntüle 2039038 Eki Görüntüle 2039039 Genişletmek için tıkla... Sürüm değiştikçe hata alman normal, mümkün oldukça sürüm değiştirmemeye çalış hali hazır projelerde. Package manageri > in registry > textmeshpro ve rider paketlerini kaldırıp yeniden kur düzelir muhtemelen. Artı 0 Eksi Çözüm
İsa Mavzer dedi: Yeni bir PC'ye geçtim. Unity kurdum. Sürüm olarak daha üst bir sürüm seçtim. Eski projemi attım ama bulamadığım bir hata verdi. Nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 2039036 Eki Görüntüle 2039038 Eki Görüntüle 2039039 Genişletmek için tıkla... Sürüm değiştikçe hata alman normal, mümkün oldukça sürüm değiştirmemeye çalış hali hazır projelerde. Package manageri > in registry > textmeshpro ve rider paketlerini kaldırıp yeniden kur düzelir muhtemelen.
KS KS İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 AAAplus dedi: Sürüm değiştikçe hata alman normal, mümkün oldukça sürüm değiştirmemeye çalış hali hazır projelerde. Package Manager'i > in registry > textmeshpro ve rider paketlerini kaldırıp yeniden kur düzelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Yardımın için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
AAAplus dedi: Sürüm değiştikçe hata alman normal, mümkün oldukça sürüm değiştirmemeye çalış hali hazır projelerde. Package Manager'i > in registry > textmeshpro ve rider paketlerini kaldırıp yeniden kur düzelir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Düzeldi. Yardımın için teşekkürler.