Mete Emin Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #11 EldrithcWraith dedi: Karakterin yürümesi için bir kod yazıyorsunuz sanırsam. Kodu kopyaladığınız yerde PlayerMovementAdvanced şeklinde bir script daha olması gerekiyor. İsterseniz sizin için daha güzel bir kod yazayım. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ama ben duvarda yürümek için kod yazıyorum ve bu kod izlediğim videonun altında yazxıyordu
EldrithcWraith dedi: Karakterin yürümesi için bir kod yazıyorsunuz sanırsam. Kodu kopyaladığınız yerde PlayerMovementAdvanced şeklinde bir script daha olması gerekiyor. İsterseniz sizin için daha güzel bir kod yazayım. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim ama ben duvarda yürümek için kod yazıyorum ve bu kod izlediğim videonun altında yazxıyordu
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #12 Mete Emin dedi: çok teşekkür ederim ama ben duvarda yürümek için kod yazıyorum ve bu kod izlediğim videonun altında yazxıyordu Genişletmek için tıkla... Pekala o videonun altında ya da içinde yazılmış bir script daha olması gerek, onu bulmanız lazım.
Mete Emin dedi: çok teşekkür ederim ama ben duvarda yürümek için kod yazıyorum ve bu kod izlediğim videonun altında yazxıyordu Genişletmek için tıkla... Pekala o videonun altında ya da içinde yazılmış bir script daha olması gerek, onu bulmanız lazım.
Mete Emin Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #13 EldrithcWraith dedi: Pekala o videonun altında ya da içinde yazılmış bir script daha olması gerek, onu bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... birde işte karakter kontrolü için var ama zaten ben karakter konttollerini yaptığım için o script i atladım videoyu izlemeden önce yapmıştım
EldrithcWraith dedi: Pekala o videonun altında ya da içinde yazılmış bir script daha olması gerek, onu bulmanız lazım. Genişletmek için tıkla... birde işte karakter kontrolü için var ama zaten ben karakter konttollerini yaptığım için o script i atladım videoyu izlemeden önce yapmıştım
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #14 Mete Emin dedi: birde işte karakter kontrolü için var ama zaten ben karakter konttollerini yaptığım için o script i atladım videoyu izlemeden önce yapmıştım Genişletmek için tıkla... Tamamen o videoya göre yapmanız gerekiyor demek ki.
Mete Emin dedi: birde işte karakter kontrolü için var ama zaten ben karakter konttollerini yaptığım için o script i atladım videoyu izlemeden önce yapmıştım Genişletmek için tıkla... Tamamen o videoya göre yapmanız gerekiyor demek ki.
Mete Emin Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #15 EldrithcWraith dedi: Tamamen o videoya göre yapmanız gerekiyor demek ki. Genişletmek için tıkla... deneyaceğim olmaz ise yine yazarım teşekkür ederim
EldrithcWraith dedi: Tamamen o videoya göre yapmanız gerekiyor demek ki. Genişletmek için tıkla... deneyaceğim olmaz ise yine yazarım teşekkür ederim