Unity Türkçe yama var mı?

Türkçesi var mı diye bende bir bakayım dedim sağa sola ama yorumlar çok hoşuma gitti bu İngilizce aşkı nereden geliyor böyle 😅 arayüzü anlayacak kadar İngilizcem var ancak neden Türkçe olmasın ki bence programı yeni öğrenen biri için harika olurdu.

Hayır olmazdı Türkçe kaynak bulamicaksın çoğunlukla İngilizce kaynaklara bakacaksın ve oradaki şeyleri uygularken daha da zorlancaksın arayüz konusunda v.s

Hayır olmazdı Türkçe kaynak bulamicaksın çoğunlukla İngilizce kaynaklara bakacaksın ve oradaki şeyleri uygularken daha da zorlancaksın arayüz konusunda v.s
Hocam dar bir açıyla baktığınızı düşünüyorum arayüzü ingilizce olarak anlayan kişi türkçe olarak kullansa dahi sonrasında yine ingilizce olarak anlayacaktır. Alt tarafı bir kelime değil mi bu kadar abartılması benim için çok ilginç geliyor. Örnek veriyorum Masa kelimesinin Table olduğunu biliyorsun tam tersi olunca Table nin Masa olduğunu artık bilmiyor musun. Bence bakış açınız eksik İş kaynak kısmına gelince arayüz ile kaynağı nasıl bağdaştırdınız bence ezbere konuştunuz. Ben size C# kodlarının türkçe yaması var mı diye sormadım çünkü 😂 Ayrıca Unreal 5.4 versiyonunda türkçe dil desteği geldi. Bu bakış açınızda haklı olsaydınız ingilizce dışında hiç bir dil olmazdı. Daha evrensel düşünmenizi tavsiye ederim. Örneğin Çince.

Son düzenleme:
Hocam dar bir açıyla baktığınızı düşünüyorum arayüzü İngilizce olarak anlayan kişi Türkçe olarak kullansa dahi sonrasında yine İngilizce olarak anlayacaktır. Alt tarafı bir kelime değil mi bu kadar abartılması benim için çok ilginç geliyor. Örnek veriyorum masa kelimesinin table olduğunu biliyorsun tam tersi olunca tablenin masa olduğunu artık bilmiyor musun? Bence bakış açınız eksik iş kaynak kısmına gelince arayüz ile kaynağı nasıl bağdaştırdınız bence ezbere konuştunuz. Ben size C# kodlarının Türkçe yaması var mı diye sormadım çünkü 😂 ayrıca Unreal 5.4 versiyonunda Türkçe dil desteği geldi. Bu bakış açınızda haklı olsaydınız İngilizce dışında hiçbir dil olmazdı. Daha evrensel düşünmenizi tavsiye ederim. Örneğin Çince.

Sonradan sıkıntı çıkarmaz ama ilk başta öğrenme aşamasındayken kaynaklar Türkçe olmayacak zaman kazanma açısından demiştim sonradan Türkçeye çevirir zaten neyin nerede olduğunu kafasında oturtur ona kadar bence çok dar bi açıdan bakıyorsunuz
ve illa şu dili kullanıcaksın falan demiyorum mantıklı bi gerekçem var sadece öneri sunuyorum

Sonradan sıkıntı çıkarmaz ama ilk başta öğrenme aşamasındayken kaynaklar Türkçe olmayacak zaman kazanma açısından demiştim sonradan Türkçeye çevirir zaten neyin nerede olduğunu kafasında oturtur ona kadar bence çok dar bir açıdan bakıyorsunuz
Ve illa şu dili kullanıcaksın falan demiyorum mantıklı bir gerekçem var sadece öneri sunuyorum

Turkceden İngilizceye gecis cok kolay 1 saatte alisiyorsun ama İngilizce ogrenip Türkçeye gecmek zor ters piskoloji bu da benim onerim ana dilinde ogrenilmesi isin mantigini daha cabuk kavrarsin İngilizce olarak ogrenmeye calisan adam once ezberliyor 10 defa pratik yapinca mantigini anliyor bu 10 defa dedigim surec ana dilinde ogrenen kisinicin daha kisa suruyor
Benim dikkat cekmeye calistigim nokta bu dil konusunu çok abartiliyor insanlari manupule etmeyin birakin kim nasıl ogrenmek istiyorsa oyle ogrensin herkes ayni methot ile ogrenmez sen okuyarak ogrenirsin ben yazarak ogrenirim diger biri ise muzikli ortamda ogrenebilir. Insanlara baski yapiyor piakoloji etkiliyorsunuz bu İngilizceyi bu kadar abartmayin...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı